Περιστέρι : Προπονήθηκε ο Κάζινς, παίζει με τον Ηρακλή

Περιστέρι : Προπονήθηκε ο Κάζινς, παίζει με τον Ηρακλή

Έβγαλε όλο το πρόγραμμα εκγύμνασης κι υπολογίζεται κανονικά για τον Σαββατιάτικο αγώνα ο Κάζινς. Αντίθετα, εκτός είναι ο Ξανθόπουλος

Ήρθε, είδε και προπονήθηκε ο Αϊζάια Κάζινς, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, γεγονός που επιτρέπει στον Νίκο Παπανικολόπουλο να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση στο Ιβανόφειο, κόντρα στον Ηρακλή (04/01, 15:45, ERTPlay1). Κι η παρουσία του Κάζινς έρχεται την κατάλληλη στιγμή, καθώς εκτός μάχης παραμένει ο Βασίλης Ξανθόπουλος, λόγω οστικού οιδήματος στο πόδι.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον νεοφερμένο Αμερικανό, προκειμένου να του εξηγήσει τι ζητά απ’ αυτόν. Ο Κάζινς κάνει… ταχύρρυθμα, προκειμένου να μάθει τα συστήματα του Περιστερίου και να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του, σ’ ένα ματς που ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός.

Τη στιγμή που ο πρώην παίκτης της Χαποέλ Ιερουσαλήμ μπήκε στην εξίσωση, ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, κάτι που έκανε κι ο Κίνγκσλει Μόουζες, επίσης με πρόβλημα στη μέση. Αμφότεροι, μπορεί να προλάβουν να αγωνιστούν το Σάββατο, όχι όμως κι ο Ξανθόπουλος, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ