Ιωνικός Νίκαιας : Ανακοίνωσε τον Μπράντον Μόμπλεϊ

Ιωνικός Νίκαιας : Ανακοίνωσε τον Μπράντον Μόμπλεϊ

Με το «αστέρι» του Ιωνικού στο στήθος θα αγωνίζεται ο Μόμπλεϊ, ο οποίος έχει αποφοιτήσει από το κολέγιο που πήγε ο Νίκος Γκάλης.

Οι αλλαγές στη Νίκαια συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, αν και για την ώρα περισσότεροι είναι αυτοί που ανακοινώνονται, σε σχέση με αυτούς που αποχωρούν, καθώς επί του παρόντος μόνο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχει καταγραφεί ως… απώλεια (αναφερόμαστε στους παίκτες και όχι στην τεχνική ηγεσία). Πριν από λίγο ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Μόμπλεϊ, ενός φόργουορντ – σέντερ, ο οποίος αποφοίτησε από το κολέγιο του Γκάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό φόργουορντ-σέντερ, Μπράντον Μόμπλεϊ. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 12 Μαρτίου 1991, έχει ύψος 2μ06 και καλύπτει τις θέσεις κοντά στο καλάθι. Αποφοίτησε το 2015 από το κολέγιο Σίτον Χολ, στο οποίο είχε φοιτήσει και αγωνιστεί και ο Νίκος Γκάλης.

Η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν η Haukar στην Ισλανδία, όπου κυριαρχούσε ολοκληρωτικά έχοντας 20.7 πόντους και 10.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Τη σεζόν 2016-‘17 πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε κυπριακό πρωτάθλημα (11.3π., 7.2ριμπ.) και FIBA Europe Cup (11.3π., 7.4ριμπ., 1.7κοψ.) με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Λίβανο, με τις Louaize και Al Moutahed.

Μπράντον, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ