Παπαντωνίου: «Φαβορί ο Προμηθέας, ένα καλό τεστ για μας»

Παπαντωνίου: «Φαβορί ο Προμηθέας, ένα καλό τεστ για μας»

Ο γκαρντ της Λάρισας αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στους Πατρινούς και την αποχώρηση του Τζόνι Μπερχανεμέσκελ από τους Θεσσαλούς.

Ένα δύσκολο ματς ακολουθεί για την Λάρισα, καθώς αγωνίζεται απέναντι στον Προμηθέα, με τον Νώντα Παπαντωνίου να τονίζει ότι οι Πατρινοί είναι το απόλυτο φαβορί.

Ο γκαρντ της Λάρισας έγραψε στο προσωπικό του blog, «Καλησπέρα σας. Καλή χρόνια εύχομαι με υγεία σε όλο τον κόσμο!!!

Αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος με ένα δύσκολο αντίπαλο. Μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος με πολλές φιλοδοξίες και ξεκούραστη, καθώς δεν είχε δίπλα παιχνίδια τις τελευταίες βδομάδες.

Φαβορί λοιπόν ο Προμηθέας, ενώ για μας θα είναι ένα πολύ καλό τεστ. Μετά από μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας θέλουμε να προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να κυνηγήσουμε ότι μας αναλογεί.

Έχουμε ξανά καινούριο παίκτη, όποτε και για την ομάδα και για τον ίδιο είναι δύσκολη η προσαρμογή.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σταθώ στην αποχώρηση του φίλου μου Τζόνι Μπερχανεμέσκελ. Γνωριζόμαστε από την Ισπανία που αγωνιστήκαμε μαζί και από τότε έχουμε ένα τρομερό «δέσιμο». Τον ευχαριστώ για όλα στεναχωριέμαι που έφυγε, αλλά χαίρομαι για την καινούρια αρχή που θα κάνει με την Μπουλαζάκ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Τρομερός χαρακτήρας. Επαγγελματίας και πολύ καλός παίκτης. Καλή επιτυχία από την καρδιά μου.

Τέλος, θέλω να αναφερθώ για την ωραία ατμόσφαιρα που έχει το γήπεδο της Πάτρας. Αγωνίστηκα για λίγους μήνες εκεί, αλλά χαίρομαι που θα επιστρέψω ξανά ως αντίπαλος.

Ελπίζω να απολαύσουμε το παιχνίδι.

Καλό μπασκετικό Σαββατοκύριακο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ