Εφές-Χίμκι 101-82

Εφές-Χίμκι 101-82

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υπέταξε τους Ρώσους στην Τουρκία πιάνοντας εξαιρετική απόδοση στο τρίτο δεκάλεπτο και παραμένει στην κορυφή της Ευρωλίγκας με 14-3 ρεκόρ.

Το μόνο σίγουρο φέτος με την Αναντόλου Εφές είναι ότι δεν θα πλήξουμε. Και αυτό επειδή οι παίκτες του Αταμάν έχουν τον τρόπο τους, με ένα απλό… φορτσάρισμα να κατακτούν άνετες νίκες. Κάτι που έγινε και απέναντι στην Χίμκι στην Κωνσταντινούπολη, με την Εφές να επικρατεί με 101-82 της ομάδας του Ρίμας Κουρτινάιτις, με το 30-18 επιμέρους της τρίτης περιόδου να είναι η αιτία για το αποτέλεσμα που φέρνει τους Τούρκους στο 14-3 στην φετινή Ευρωλίγκα.

Οι γηπεδούχοι είδαν την Χίμκι να αντιστέκεται σθεναρά για ένα ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά μόλις τεσσάρων πόντων (47-43). Κάπου εκεί η Εφές ανέβασε στροφές, το δίδυμο Λάρκιν-Μίτσιτς ανέλαβε να… καθαρίσει το ματς και το παιχνίδι στράφηκε προς το μέρος του συγκροτήματος του Αταμάν. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό. Η Χιμκι δεν μπόρεσε να αντιδράσει, έχοντας στην Μόσχα τον Αλεξέι Σβεντ, με τους γηπεδούχους να κατακτούν την 14η νίκη τους για φέτος, κλείνοντας τον πρώτο γύρο στην κορυφή.

Ο Σέιν Λάρκιν σταμάτησε στους 20 πόντους, όσους είχε και ο Ταϊμπόρ Πλάις για τους νικητές, με την Χίμκι να έχει τον Τζέρεμι Έβανς στους 15 πόντους και τον Κρις Κρέιμερ στους 13.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 47-43, 77-61, 101-82

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ