Προμηθέας-Λάρισα: Πάντα με όπλο την λογική

Προμηθέας-Λάρισα: Πάντα με όπλο την λογική

Ο Τόλης Λεούσης γράφει για το Προμηθέας-Λάρισα και την κόντρα των Πατρινών για το ελληνικό πρωτάθλημα που όλο και ανεβάζουν την απόδοσή τους.

Προμηθέας-Λάρισα (17:45): Μέτρια η μέρα μας και χτες στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το ματς στην Μόσχα, μας κουβάδιασε και καλά να πάθουμε. Τουλάχιστον πέρασαν και πάλι τα ειδικά μας, με τον Χάκετ και τον Παπαγιάννη να μας δικαιώνουν απόλυτα. Ο Ιταλός γκαρντ έβαλε γρήγορα το τρίποντο που ζητούσαμε, ενώ ο Παπαγιάννης έκανε την τάπα που θέλαμε. Η Ευρωλίγκα έκλεισε με 4/8 επιλογές και το κακό είναι πως στα βασικά μας πήγαμε χάλια με 0/4!

Τα Προγνωστικά στοιχήματος συνεχίζονται και οφείλουμε να πάμε παρακάτω.

Προμηθέας-Λάρισα (17:45): Ελληνικό πρωτάθλημα για μας. Θεωρώ ότι η ομάδα της Πάτρας διαθέτει ένα ρόστερ που αξίζει να το προσέξουμε. Η επιλογή του Μάντζαρη αποδεικνύει το τι πλάνο υπάρχει στους Πατρινούς για το μέλλον. Ας τα αφήσουμε αυτά. Ο Παπαντωνίου της Λάρισας από μόνος του τόνισε ότι οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί. Και δεν το είπε για να θολώσει τα νερά αλλά επειδή ισχύει 100%. Ταυτόχρονα η Λάρισα έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της και σίγουρα δεν περιμένει πολλά από την εν λόγω αναμέτρηση. Ο Προμηθέας είναι σε καλό φεγγάρι, έχει βάλει και τον Μαυροκεφαλίδη στο ρόστερ του και ο Μάκης Γιατράς όπως πάντα έχει στο παρκέ μια ομάδα για.. φίλημα. Η μοναδική απορία και το… στοίχημα είναι πόσο θα φορτσάρουν οι Πατρινοί σε ένα τόσο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι.

Προμηθέας-Λάρισα (17:45): Η Λάρισα το τελευταίο διάστημα κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Έχει ματς καλά στα πόδια της και μετά το διπλό στο Λαύριο αποδεικνύει πως δεν αστειεύεται και θα παλέψει στα ίσα την παραμονή της στην κατηγορία. Θεωρώ ότι είναι σε καλύτερη μοίρα από Άρη και ΠΑΟΚ. Από την άλλη γιατί να πιεστεί σήμερα και σε ένα ματς που το έχει εξ αρχής στα… χαμένα της σεζόν; Στο δια ταύτα και αυτό που σας ενδιαφέρει ξεκάθαρα, θα πάμε στοίχημα με τον άσο στο -10.5 που το βρίσκουμε στο 1.65 μέσω της Stoiximan.

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ