Πανιώνιος – Κολοσσός Ρόδου 76-67

Πανιώνιος – Κολοσσός Ρόδου 76-67

Ο Πανιώνιος νίκησε τον Κολοσσό κι απέκτησε πλεονέκτημα για την παραμονή. Δεν έφτανε ο Τζάκσον για τον Λυκογιάννη, απέναντι σε Σάμουελς και Βεργίνη.

Στη Νέα Σμύρνη το πιστεύουν. Και γιατί να μην το κάνουν δηλαδή; Ο Πανιώνιος έχει βρει τον δρόμο του στο αγωνιστικό κομμάτι, πραγματοποιεί βήματα προόδου και στο παρκέ αποδεικνύει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά πλέον. Η ομάδα του Λίνου Γαβριήλ έκαμψε την αντίσταση του Κολοσσού Ρόδου στο Σοφία Μπεφόν επικρατώντας με 75-67 και δείχνει πως έχει αφήσει για τα καλά στο παρελθόν τα στραβά αποτελέσματα και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Αυτό το αποτέλεσμα μάλιστα φέρνει τους Κυανέρυθρους στο 6-8 και τους προσφέρει ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος ευτύχησε να έχει φοβερή μέρα τον… αγέραστο Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος με ρεσιτάλ απέναντι στους Ροδίτες βοήθησε την ομάδα του με τους 15 πόντους που πέτυχε. Κυριαρχικός για τους γηπεδούχους και ο Σαμάρντο Σάμουελς, ο οποίος βέβαια ήταν άστοχος με 5/12 προσπάθειες.

Οι γηπεδούχοι έτρεξαν καλά το ματς και στο πρώτο διάστημά του ανάλαβαν πρωτοβουλίες. Έκλεισαν λοιπόν το α’ δεκάλεπτο με προβάδισμα έξι πόντων (17-11). Συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και μπήκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 38-26. Ο Κολοσσός έδωσε την μάχη του στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Τζάκσον ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την επιθετική λειτουργία της ομάδας και το επιμέρους 20-12 ήταν ο λόγος για να μπούμε την τελευταία περίοδο με το σκορ στο 50-46 στο Σοφία Μπεφον.

Εκεί μίλησε η εμπειρία των αθλητών του Γαβριήλ. Βασιζόμενος σε παίκτες όπως ο Λαμπρόπουλος, ο Σάμουελς αλλά και εννοείται ο Βεργίνης, οι γηπεδούχοι έλεγξαν το ματς και κατέκτησαν μία νίκη πολύτιμη για τη σωτηρία. «Κρυφό χαρτί» για τον κόουτς του Πανιωνίου ήταν ο Καμαριανός, ο οποίος πέτυχε καθοριστικούς πόντους, αλλά είχε και συνολικά εξαιρετική παρουσία.

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 38-26, 50-46, 76-67.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ