Παπανικολόπουλος : «Βγήκαν μπροστά τα έμπειρα παιδιά»

Παπανικολόπουλος : «Βγήκαν μπροστά τα έμπειρα παιδιά»

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες τού Περιστερίου στάθηκε ο Νίκος Παπανικολόπουλος, που θα… περιμένει τον Κάζινς να βοηθήσει.

Όταν μια ομάδα έχει συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ο προπονητής περιμένει να δει τους παίκτες του να βγάζουν… αντίδραση κι εγωισμό. Κι αυτό το ζητά -κυρίως- από τους πιο έμπειρους. Αυτό ήθελε, αυτό είδε ο Νίκος Παπανικολόπουλος, γι’ αυτό και το Περιστέρι πέρασε νικηφόρα από το Ιβανόφειο. Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του.

«Πρώτα από όλα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, που αντέδρασε θετικά μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα. Τα παιδιά -και ειδικά τα έμπειρα- έκαναν ένα βήμα μπροστά σήμερα και πήραν σημαντικές αποφάσεις για το παιχνίδι. Θέλω επίσης να πω συγχαρητήρια στον Ηρακλή, για την ομάδα που έχει δημιουργήσει και την προσπάθειά του μέσα στη σεζόν» δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κλείσαμε αρκετά το ροτέισον, για να παλέψουμε καλύτερα. Πήγαμε με τα παιδιά που γνωρίζουν καλύτερα την ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και τελικά καταφέραμε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Αναφερόμενος στον Αζάια Κάζινς, που έκανε ντεμπούτο, ο Παπανικολόπουλος σημείωσε: «Είναι νέος στην ομάδα και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα ακόμη. Πάντως, είναι ένας πολύ ικανός παίκτης και καλός χαρακτήρας, και θα μας βοηθήσει σίγουρα στη συνέχεια της σεζόν, αφού προσαρμοστεί και πάρει τον χρόνο που χρειάζεται».

Ο Παπανικολόπουλος γνωρίζει τον Ηρακλή, καθώς είχε περάσει από το Ιβανόφειο, οπότε είχε πράγματα να πει: «Μου αρέσει που βλέπω το Ιβανόφειο γεμάτο και την ομάδα να παίζει σωστά. Όταν βρισκόμουν εγώ στην ομάδα, δεν ήταν και η καλύτερη περίοδος για τον Ηρακλή. Χρειάζεται υπομονή, ο Ηρακλής έχει μία σταθερή διοίκηση και κάνει σωστά βήματα για την συνέχεια.

Είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα να υπάρχουν ιστορικές ομάδες, που φέρνουν κόσμο στα γήπεδα. Μακριά από το βία, να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Όσο το Ιβανόφειο είναι γεμάτο, είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ κι εύχομαι να συνεχίσει ο Ηρακλής την καλή του πορεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ