Ζιάγκος : «Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή»

Ζιάγκος : «Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου είδε όσα περίμενε από τους παίκτες του. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ήφαιστο.

Αν υπάρχει ένα γήπεδο – «φρούριο», μεταξύ των ομάδων που κινούνται στην οριογραμμή του υποβιβασμού, αυτό είναι του Ρεθύμνου. Οι Κρητικοί είναι ιδιαιτέρως αφιλόξενοι και μέσα από τη δυναμική που βγάζουν στην έδρα τους, μαζεύουν τις νίκες που χρειάζονται για να σωθούν. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είδε τους παίκτες του να κάνουν όλα όσα σχεδίασαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο προπονητής του Ρεθύμνου μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ήφαιστο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ήφαιστο και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο για την έως τώρα παρουσία της ομάδας τους στη λίγκα, ενώ να τονίσουμε ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Όλη την εβδομάδα είχαμε επενδύσει στο ατομικό κομμάτι, δεδομένου ότι ο Ήφαιστος είναι μία ομάδα, η οποία παίρνει σκορ βασιζόμενη στο ατομικό επιθετικό ταλέντο.

Ο δεύτερος άξονας που είχαμε δώσει μεγάλη βαρύτητα ήταν το να είμαστε ανθεκτικοί απέναντι στη σκληρή αμυντική συμπεριφορά του Ηφαίστου, δεδομένου ότι παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και στους δύο αυτούς παράγοντες, η προσήλωση των παιδιών ήταν εντυπωσιακή, για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Καλή συνέχεια στον Ήφαιστο και καλή επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ