Λυκογιάννης : «Επιφυλάσσομαι να δω το βίντεο του αγώνα»

Λυκογιάννης : «Επιφυλάσσομαι να δω το βίντεο του αγώνα»

Ο Άρης Λυκογιάννης τα είχε με τους διαιτητές του αγώνα με τον Πανιώνιο, υπερτονίζοντας μετά το τέλος του την αποβολή με πέντε φάουλ των ψηλών του.

Με το σφύριγμα της λήξης υπήρξε ένταση στο κέντρο του γηπέδου (είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία), ανάμεσα στους ανθρώπους του Πανιωνίου, τους διαιτητές και τον πάγκο του Κολοσσού. Εκείνη τη στιγμή λίγοι κατάλαβαν τι συνέβη, αλλά μετά τις δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη, είναι εμφανές πως ο προπονητής του Κολοσσού έπνεε μένεα κατά των διαιτητών. Δεν περιορίστηκε σε όσα τους είπε σε… ζωντανό χρόνο, αλλά εξέφρασε παράπονα και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Αρχικά περιορίστηκε στο να δώσει ευχές, συγχαρητήρια στον αντίπαλο και να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η ομάδα της Ρόδου το συγκεκριμένο ματς: «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη του. Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ νευρικό παιχνίδι. όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, που ήταν πάρα πολύ κακό, με αρκετά εύκολα λάθη, δείχνοντας ότι έχουμε αρκετή νευρικότητα κι άγχος. Αποτέλεσμα ήταν να μην μπορούμε να βρούμε ρυθμό.

Είχαμε, όμως, αρκετά μεγάλη συγκέντρωση για το τι θέλαμε να κάνουμε και θεωρώ ότι είχαμε αρκετά μεγάλη ηρεμία, παρά το γεγονός ότι βλέπαμε πως δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Αυτός είναι και ο λόγος που κάναμε μια μεγάλη ανατροπή και καταφέραμε να περάσουμε και μπροστά».

Κάπου εκεί τέλειωσε το… απολύτως αδιάφορο κομμάτι των δηλώσεων κι άρχισαν οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία: «Είναι το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, δεν έχουμε αναφερθεί ξανά ούτε με ανακοινώσεις, ούτε έχουμε στείλει βίντεο στην ΚΕΔ. Τα βλέπουμε τι γίνεται κάθε εβδομάδα, τα κόβουμε, έχουμε δημιουργήσει πολλά βίντεο. Δεν τα έχουμε βγάλει έξω, δεν τα έχουμε στείλει πουθενά. Επιφυλάσσομαι να δω το βίντεο για να διαπιστώσω τι έγινε, γιατί αποβλήθηκαν και τα δύο «πεντάρια» μου με πέντε φάουλ.

Γενικά μετά το 57-58, αν θυμάμαι καλά, ο Πανιώνιος πρέπει να σούταρε κοντά στις 15 βολές. Αποβλήθηκαν και οι δύο ψηλοί μου και γενικότερα πάρα πολύ εύκολα και αβίαστα συνδέθηκαν με τις ελεύθερες βολές και κάπως έτσι πήραν αυτή τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ