Αγγέλου: « Η άμυνα έδωσε το αποτέλεσμα και από αυτήν πήραμε αυτοπεποίθηση»

Αγγέλου: « Η άμυνα έδωσε το αποτέλεσμα και από αυτήν πήραμε αυτοπεποίθηση»

Ο προπονητής της Λάρισας αναφέρθηκε στον τρόπο που ήρθε το θετικό αποτέλεσμα στο «Δημήτρης Τόφαλος»

Η ομάδα του πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής. Η Λάρισα ήταν εξαιρετική απέναντι στον Προμηθέα και απέδρασε με το διπλό από το «Δημήτρης Τόφαλος» με τον Βαγγέλη Αγγέλου να στέκεται μετά το ματς στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων τόνισε: «Σαν αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς. Εγώ πάντα λέω ότι πρέπει να ηρεμείς και να αξιολογείς το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε νευρικά το παιχνίδι, αλλά η ομάδα άρχιζε και πίστευε και συνεχίζοντας το παιχνίδι ελέγχαμε τις παραμέτρους. Ο Προμηθέας πήγε να γυρίσει το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που κέρδισε και τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η άμυνα σίγουρα έδωσε το αποτέλεσμα και από την άμυνα παίρναμε αυτοπεποίθηση.

Στα προηγούμενα παιχνίδια παίρναμε αυτοπεποίθηση από την επίθεση, σήμερα έγινε το αντίθετο. Εμείς αγωνιζόμαστε και όλοι οι άνθρωποι να αναβιώσουν την μπασκετική ιστορία της Θεσσαλίας και θα πρέπει με τη νίκη αυτή να τσεκάρουμε την ισορροπία μας και σε κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε με ταπεινότητα. Ο Παρκς έχει συμφωνήσει με τη Νίζνι, ο Μπερχανεμέσκελ έφυγε και ανά πάσα στιγμή οι ισορροπίες αλλάζουν. Ο Φλόιντ είναι τραυματίας και ο ενθουσιασμός να υπάρχει σύντομα, ώστε να υπάρχει εργατοώρα για να είναι η ομάδα έτοιμη για κάθε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ