Παπαθεοδώρου: «Έχουμε περιθώρια εξέλιξης, αρκεί να παραμείνουμε ταπεινοί»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε περιθώρια εξέλιξης, αρκεί να παραμείνουμε ταπεινοί»

Δικαιωμένος από την δουλειά της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ένωσης μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Ικανοποιημένος για το θετικό αποτέλεσμα και τον τρόπο που ήρθε η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Basket League ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο κόουτς της ΑΕΚ δήλωσε από την μεριά του στην κάμερα της COSMOTE TV: «Επιβάλαμε το ρυθμό μας από το πρώτο λεπτό. Είχαμε εξαιρετικό ρυθμό για 40 λεπτά. Απέναντι σε μία ομάδα με την ποιότητα του Παναθηναϊκού, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες και τον κόσμο. Όπως κάθε νέα ομάδα, χρειαζόμασταν χρόνο για να βρούμε τη χημεία μας. Έχουμε περιθώρια εξέλιξης, αρκεί να παραμείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ καλά. Παίρνουμε πράγματα από όλους τους παίκτες, αυτό θα πει ομάδα».

Παράλληλα, όταν έκανε την ανατροπή ο Παναθηναϊκός και πέρασε μπροστά, ο Παπαθεοδώρου τόνισε: «Δεν μπορείς να σκεφτείς εκείνη τη στιγμή. Έπρεπε να βρούμε λύσεις, να ξαναπάρουμε το προβάδισμα. Λειτουργήσαμε με την προσωπικότητα των παικτών, βάλαμε μεγάλα καλάθια».

Για το αν αυτή η νίκη θα κρατήσει τον κόσμο δίπλα στην ομάδα: «Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της ομάδας. Θεωρώ ότι με το μπάσκετ που παίζουμε και τις νίκες που κάνουμε, έχουμε δώσει λόγους στον κόσμο να μας στηρίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ