Γκίκας: «Ο Κιθ στο τέλος έδειξε ότι είναι… killer»

Γκίκας: «Ο Κιθ στο τέλος έδειξε ότι είναι… killer»

Ο Έλληνας γκαρντ της Ένωσης αποθέωσε τον Λάνγκφορντ, ο οποίος ήταν παίκτης-κλειδί για την ΑΕΚ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Γκίκας ήταν από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ, στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με το τέλος της αναμέτρησης, ο βραχύσωμος γκαρντ της Ένωσης τόνισε πως: «Είχαμε το πλεονέκτημα της ενέργειας, γιατί ο Παναθηναϊκός έπαιζε στη Ρωσία την Παρασκευή και είχε δώσει τα πάντα. Είναι τεράστια ομάδα όμως με προσωπικότητες. Ξέραμε ότι θα αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και ότι θα τα δώσει όλα. Καταφέραμε και φέραμε αντίσταση. Πέρασαν μπροστά, αλλά μετά μίλησαν οι προσωπικότητες της δικής μας ομάδας, μαζί με τις σωστές επιλογές που είχαμε.

Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Ο Κιθ στο τέλος έδειξε ότι είναι… killer και «καθάρισε», μαζί με τα άλλα παιδιά, το ματς. Το να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό, μετά τη νίκη του στη Ρωσία, είναι κάτι που ανεβάζει την ψυχολογία μας στη νίκη. Εγώ δεν είχα ξανανικήσει τον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα τώρα

Αν φτάσουμε στους τελικούς, εκείνα τα ματς θα είναι πολύ διαφορετικά. Δείξαμε όμως ότι η ΑΕΚ είναι εδώ και ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό στα ίσια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ