Ιωνικός: Στα 10 ευρώ τα εισιτήρια με τον Προμηθέα

Ιωνικός: Στα 10 ευρώ τα εισιτήρια με τον Προμηθέα

Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς στο «Σοφία Μπεφόν».

O Ιωνικός υποδέχεται τον Προμηθέα (12/1, 19:30) για την 15η αγωνιστικής της Basket League με την ομάδα της Νίκαιας,να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του στο «Σοφία Μπεφόν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League απέναντι στον Προμηθέα (12/1, 19:30) στο «Σοφία Μπεφόν».

H ομάδα μας επιστρέφει στις εντός έδρας υποχρεώσεις της με το παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Έχοντας ήδη ρεκόρ 7-7, οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού θέλουν ξανά τον κόσμο του Ιωνικού Νικαίας Affidea στο πλευρό τους για να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον περσινό φιναλίστ του πρωταθλήματος.

Η διάθεση των εισιτηρίων αγώνα ξεκινά από σήμερα (8/1) στον «Πλάτωνα», και το κόστος τους είναι 10 ευρώ. Υπάρχει και παιδικό εισιτήριο με κόστος 5 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ενώ είναι δυνατή και η πληρωμή με κάρτα.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια σας από τον «Πλάτωνα», από σήμερα (8/1) μέχρι την Παρασκευή και ώρες 13:00 μέχρι 19:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια έξω από το «Σοφία Μπεφόν» θα ανοίξουν στις 18:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ