ΑΕΚ: Ο αντί Σαντ Ρος και ο…. Βλάντο

ΑΕΚ: Ο αντί Σαντ Ρος και ο…. Βλάντο

Η Ένωση θα ψάξει για τον αντικαταστάτη του Κουβανού φόργουορντ, ο οποίος αναχωρεί άμεσα για την Μόσχα. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τι παίκτη θα αποκτήσει, ενώ επιστρέφει και ο Γιάνκοβιτς.

Παρά τις… Κασσάνδρες που τόνιζαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Χάουαρντ Σαντ Ρος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, ο Κουβανός φόργουορντ θα είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ μέχρι το τέλος της σεζόν (η πρώην ομάδα του θα καρπωθεί ένα ποσό ύψους 500 χιλιάδων ευρώ). Η φυγή αυτή λοιπόν αναγκάζει το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου να κινηθεί για τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Το μόνο… θετικό στην περίπτωση για την ΑΕΚ είναι ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα επιστρέψει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ενώ είναι ανεβασμένος και ο Χάρης Γιαννόπουλος κάτι που σημαίνει πως θα καλυφθεί έστω και προσωρινά το κενό του Σαντ Ρος, ο οποίος άμεσα αναχωρεί για την Μόσχα για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Ο Βλάντο είχε τραυματιστεί στις 20 Νοεμβρίου, έσπασε το χέρι του, όμως ο Παπαθεοδώρου τον υπολογίζει και θα τον περιμένει.

Τι θα γίνει τώρα στην Ένωση; Σίγουρα στο ματς με τον Κολοσσό στην Ρόδο το Σάββατο θα έχει έναν παίκτη μείον στο ροτέισόν της. Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα δηλώσει τον Μάριο Τσάλμερς στην Α1 αντί του Σαντ Ρος, την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει σε τι παίκτη θα στραφούν.

Η ΑΕΚ έχασε έναν υπερπολύτιμο παίκτη όπως τον Σαντ Ρος σε μία θέση όπως αυτή του σμολ φόργουορντ, που η αγορά δεν διαθέτει αθλητές που μπορούν οι Κιτρινόμαυροι να… χτυπήσουν. Μπορεί λοιπόν η Ένωση να αλλάξει πορεία βλέψης και να κινηθεί για έναν γκαρντ με αμυντικούς προσανατολισμούς και να καλύψει εκ των έσω στο «3» το κενό του Σαντ Ρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ