Αγγελόπουλος: «Θα πάρουμε άμεσα έναν παικταρά στη θέση του Σαντ Ρος»

Αγγελόπουλος: «Θα πάρουμε άμεσα έναν παικταρά στη θέση του Σαντ Ρος»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα πάντα για να βγει κερδισμένη η ΑΕΚ μέσα από την πώληση του Σαντ Ρος προσπαθώντας να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα που πήρε από την πώληση του Κουβανού στην ΤΣΣΚΑ.

Είναι αλήθεια ότι ο Σαντ Ρος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ τον τελευταίο 1,5 χρόνο και ειδικά φέτος, υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, η απόδοσή του εκτοξεύτηκε σε επίπεδα που ούτε οι αριθμοί του μπορούν να «ομολογήσουν» με ακρίβεια. Ήταν ο παίκτης που έκανε τα πάντα και… συνέφερε στην Ένωση η οποία θα πρέπει πλέον να ζήσει χωρίς εκείνον.

Σε δηλώσεις του στην «Live Sport» ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, κατέστησε σαφές πως θα κάνει ό,τι καλύτερο για να βγει η ομάδα κερδισμένη από την πώληση του Κουβανού άσου, φέροντας έναν πολύ καλό παίκτη στη θέση του. Παράλληλα τόνισε πως ήταν μεγάλη η επιθυμία του Σαντ Ρος να πάει στην Μόσχα αφού αν και του πρόσφερε αναπροσαρμογή συμβολαίου με καλύτερα χρήματα, δεν ήταν δυνατό να τον πείσει να παραμείνει.

Αναλυτικά:

«Εδώ και έναν μήνα μας ταλαιπωρούσαν και τους ταλαιπωρούσαμε. Θέλαμε να κρατήσουμε τον Σαντ Ρος. Του προσφέραμε 100.000 ευρώ περισσότερα για φέτος, στο ήδη τρέχον συμβόλαιο και επιπλέον 150.000 ευρώ στο συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Του δίναμε δηλαδή 250.000 ευρώ περισσότερα από τα συμφωνηθέντα. Το παιδί όμως μας είπε «μη μου στερήσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία».

Σταθμίσαμε τα πράγματα, Είπαμε ότι δεν ήταν δυνατόν να κρατήσουμε έναν παίκτη το μυαλό του οποίου βρίσκεται ήδη στη Μόσχα. Επιπλέον το καλοκαίρι θα τον χάναμε και θα παίρναμε μόλις 80.000 ευρώ από το μπάι άουτ. Τώρα όμως ικανοποιήθηκαν και αυτός και η ομάδα μας, που εισπράττει 500.000 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή τους ξεκαθάρισα ότι ο Σαντ-Ρος πωλείται μόνο αν δώσουν 500.000 ευρώ συν όλα τα έξοδα δικά τους. Ούτε ευρώ παρακάτω. Δεν έκανα καμία διαπραγμάτευση. Έβαλα μια τιμή και τέλος. Εκείνοι έκαναν μια – δυο διαφορετικές προτάσεις, είπα ότι δεν συζητάω τίποτα άλλο, το εκτίμησαν και έκλεισε η συμφωνία».

Όσο για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ χωρίς τον Σαντ-Ρος: «Το στοίχημα είναι η ΑΕΚ να κάνει πλέον την σωστή επιλογή στον αντικαταστάτη του Σαντ-Ρος, ώστε να βγούμε ωφελημένοι μέσα από αυτό. Να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Γνωρίζουμε ότι αυτή την περίοδο η αγορά δεν έχει μεγάλες ευκαιρίες. Είναι πολύ πιθανό να πληρώσουμε και εμείς μπάι άουτ για να πάρουμε παίκτη, αν δεν βρούμε κάποιον ελεύθερο που να ανταποκρίνεται στα θέλω μας. Σκοπός μου είναι να πάρουμε άμεσα έναν παικταρά στη θέση του Σαντ-Ρος.

Όταν κάνεις deal με την πρωταθλήτρια Ευρώπης μπαίνεις σε άλλο επίπεδο ως ομάδα. Και είναι η πρώτη φορά που η μπασκετική ΑΕΚ πουλάει σωστά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ