Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κώττας: «Ευχάριστο που θα δούμε και πάλι τον Μαυροκεφαλίδη»

Ο σέντερ του Ιωνικού αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη και το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Προμηθέα, μετά την άσχημη εμφάνιση απέναντι στο Λαύριο.

Κώττας: «Ευχάριστο που θα δούμε και πάλι τον Μαυροκεφαλίδη» | to10.gr

Ο Θωμάς Κώττας αναφέρθηκε στην παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο ματς του Ιωνικού με τον Προμηθέα και τόνισε ότι αποτελεί ένας παίκτης που ο κόσμος της ομάδας της Νίκαιας πρέπει να αποθεώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά τo blog του Κώττα στον ΕΣΑΚΕ:

«Η αντίδραση και ο Λουκάς

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας στο Λαύριο δεν πήγε πολύ καλά για εμάς και σίγουρα δεν ήταν αυτός ο τρόπος, με τον οποίο θέλαμε να αρχίσουμε το νέο έτος. Έπειτα από μία άσχημη εμφάνιση και μία ήττα, νιώθουμε την ανάγκη να αντιδράσουμε δείχνοντας καλύτερη εικόνα.

Aσφαλώς, ο Προμηθέας είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και το γεγονός πως έρχεται από ήττες θα τον κάνει ακόμη πιο προσεκτικό εναντίον μας. Το έργο μας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί με συγκέντρωση, υπομονή και πίστη στο πλάνο μας. Ελπίζουμε να πάρουμε ώθηση από τον κόσμο και να παίξουμε με την απαιτούμενη ενέργεια.

Θα είναι πολύ ευχάριστο για εμάς που θα δούμε ξανά τον πρώην αρχηγό μας, τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Είναι ένας παίκτης που σημαίνει πολλά για τον Ιωνικό Νικαίας Affidea και είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος μας θα τον αποθεώσει».