Καστρίτης : «Χάσαμε τη νίκη, από την επίθεσή μας»

Καστρίτης : «Χάσαμε τη νίκη, από την επίθεσή μας»

Ο Καστρίτης πιστεύει ότι «θα πάρουμε τις νίκες που δικαιούμαστε, από τη φετινή μας προσπάθεια», δηλώνοντας πως «το θέμα είναι πνευματικό».

Από τη μια η ομάδα του έδειξε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, κατεβάζοντας τον Άρη σε πόντους, που θα μπορούσε να υπερβεί και να φτάσει στη νίκη. Από την άλλη η επίθεση του Ηρακλή απείχε από το να χαρακτηριστεί παραγωγική, με αποτέλεσμα να χαθεί μια νίκη, η οποία θα έβαζε τον «γηραιό» στη ζώνη ασφάλειας και θα βύθιζε τον Άρη στο πιο βαθύ σημείο του πίνακα. Ο Γιάννης είχε… ανάμεικτα συναισθήματα.

«Συγχαρητήρια στον Άρη, κέρδισε δίκαια σήμερα. Κάποια στιγμή, στο τρίτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, φάνηκε ότι ο Άρης το ήθελε περισσότερο, το διεκδίκησε και το πήρε. Απέκτησε διαφορά και μομέντουμ και το κράτησε μέχρι το τέλος, παρά τις προσπάθειές μας» είπε ο προπονητής Ηρακλή, ο οποίος έχει λόγους να είναι ικανοποιημένος, αφού «κρατάμε τον αντίπαλο χαμηλά σε πόντους».

Αν κι η άμυνα πήγε καλά, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. «Και σήμερα το πετύχαμε, αλλά χάσαμε από την επίθεσή μας» συμπλήρωσε, για να επισημάνει άλλο ένα ζήτημα: «Το άλλο στοιχείο είναι το κακό τρίτο μας δεκάλεπτο. Θεωρώ πως το θέμα μας είναι πνευματικό. Πέσαμε στην παγίδα τής άμυνας του Άρη. Έχουμε δείξει πως έχουμε καλή κυκλοφορία μπάλας, πρέπει να επανέλθουμε στα στάνταρ μας και να πάρουμε τις νίκες που δικαιούμαστε, βάσει της φετινής μας προσπάθειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ