Σάββας Καμπερίδης : «Έτρωγαν σίδερα οι παίκτες μου»

Σάββας Καμπερίδης : «Έτρωγαν σίδερα οι παίκτες μου»

Δεν έχει ψευδαισθήσεις ο Καμπερίδης. Ο προπονητής του Άρη γνωρίζει ότι η ομάδα του πέτυχε μεγάλη νίκη, που όμως δεν… φτάνει, θέλει συνέχεια.

Οι στιγμές που νιώθεις ότι αν έχανες είχες… τελειώσει και τώρα που κέρδισες έχεις ακόμα να ανεβείς ένα… βουνό, είναι άβολες, αλλά είναι καλύτερες από το να πρέπει να εξηγήσεις τα… ανεξήγητα. Ο Σάββας Καμπερίδης ήταν ανακουφισμένος, παρότι γνωρίζει πως από αύριο πρέπει να ξεχάσει (κι αυτός, κι οι παίκτες του, κι ο κόσμος) τη νίκη επί του Ηρακλή και να επικεντρωθεί στη συνέχεια, που είναι εξίσου δύσκολη, ου μην δυσκολότερη.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι περήφανος για την προσπάθειά τους. Είμαστε η ίδια ομάδα που δεχόταν 95 και 100 πόντους στα προηγούμενα παιχνίδια και σήμερα είδαμε όλοι ότι έτρωγαν σίδερα απέναντι, σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, με ποιότητα, όπως είναι ο Ηρακλής δήλωσε ο Σάββας Καμπερίδης κι εξήγησε πως:
«Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για μας, με πολύ άγχος, χάσαμε πολλές επιθέσεις, κάναμε εύκολα λάθη κι αυτό μας γέμισε με ακόμα περισσότερη πίεση».

Ο προπονητής του Άρη θέλησε να πει κάτι για την υποστήριξη όσων βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο: «Σε αυτό το σημείο θέλω να σταθώ στην παρουσία του κόσμου. Τον ξέρουν όλοι, αλλά όταν μια ομάδα χάνει 5-18 και συνεχίζει ο κόσμος να συμπαραστέκεται έτσι, εφόσον υπάρχει και η προσπάθεια των παικτών, κάποια στιγμή αλλάζει η ψυχολογία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, η συμπαράστασή του ήταν συγκλονιστική κι έδωσε την ώθηση για να παίξουν τα παιδιά όπως έπαιξαν».

Όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, που είναι ακόμα δυσκολότερη «προφανώς καταλαβαίνουμε όλοι ότι ένα αποτέλεσμα δεν φτάνει, έχουμε 11 παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Μακάρι να έχουμε υγεία να δουλεύουμε όπως τις τελευταίες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ