Γαβριήλ: «Τεράστιο πρόβλημα τα ριμπάουντ μας»

Γαβριήλ: «Τεράστιο πρόβλημα τα ριμπάουντ μας»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να προσέξουν περισσότερο στον συγκεκριμένο τομέα, γιατί σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζουν την ίδια εικόνα.

Αφού αποθέωσε τον τρόπο λειτουργίας του Ηφαίστου, ο Λίνος Γαβριήλ στάθηκε στο πρόβλημα των ριμπάουντ που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος.

Ο προπονητής των Κυανέρυθρων τόνισε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ήφαιστο για όλο το οικοδόμημα εδώ στο νησί και όσα κάνει, κι ειδικά τον φίλο μου, τον κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλο, για τη συνέπεια που δείχνει η ομάδα του καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται, τα λέει όλα, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω εγώ. Τα συγχαρητήριά μου.

Από εκεί και πέρα, εμείς συνεχίζουμε να έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ. Στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Κολοσσός μάς πήρε 19 επιθετικά, αλλά τη γλιτώσαμε. Σήμερα όμως, ο Ήφαιστος σκόραρε 23 πόντους από δεύτερες επιθέσεις και 19 πόντους από τα λάθη μας, τα οποία δυστυχώς έδωσαν εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Τα ριμπάουντ και τα λάθη έκριναν το αποτέλεσμα.

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, που από τη Δευτέρα μας πήγε λίγο διαφορετικά, μετά τον τραυματισμό του Άντονι Λι είχαμε τρία παιδιά να ταλαιπωρούνται από ίωση. Φυσικά, αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο έδωσε στον Ήφαιστο ένα πολύ καλό ξεκίνημα και εκεί έχτισε τη διαφορά του. Παρά την αντίδρασή μας, κατάφερε να κερδίσει. Το ότι χάσαμε μόνο το πρώτο δεκάλεπτο, κερδίσαμε τα δύο επόμενα και το τελευταίο ήρθε ισόπαλο, δείχνει πολλά. Τα επιθετικά ριμπάουντ και τα λάθη έδωσαν τη νίκη στον Ήφαιστο».

Σε ερώτηση, για την προσπάθεια που κάνει ο Ήφαιστος προσέθεσε πως «η ζεστασιά του κόσμου φαίνεται. Επηρεάζει τόσο τους παίκτες της ομάδας, όσο και τους αντιπάλους. Επηρεάζεται το μυαλό τους, όπως επηρεάστηκε το δικό μας στην αρχή. Βοηθάει στην ψυχολογία των παικτών. Υποτιμάμε πολύ συχνά το κομμάτι της ψυχολογίας, αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό. Οι αθλητές επηρεάζονται από τον κόσμο, κι αυτός είναι σημαντικό κομμάτι στις επιτυχίες της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ