Κουταλιανός: «Δεν πρέπει να κλαίμε, έπαιξαν ρόλο οι λεπτομέρειες»

Κουταλιανός: «Δεν πρέπει να κλαίμε, έπαιξαν ρόλο οι λεπτομέρειες»

Σίγουρος ότι η ομάδα του θα γίνει καλύτερη στη συνέχεια ήταν ο τεχνικός του Ιωνικού Νικαίας μετά την ήττα από τον Προμηθέα.

Στις λεπτομέρειες που έκριναν τον αγώνα στάθηκε ο Μιχάλης Κουταλιανός μετά την ήττα της ομάδας του από τον Προμηθέα. Ο προπονητής του Ιωνικού τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα και πάλεψαν για να κατακτήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας τόνισε αρχικά είπε:

«Για εμάς ήταν μια γεμάτη εμφάνιση. Δυστυχώς, δεν συνοδεύτηκε με τη νίκη που τόσο επιθυμούσαμε όλοι. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, διάθεση να παλέψει. Έδειξε αυτό που σχεδιάσαμε κατά μεγάλο ποσοστό. Θέλαμε να πάμε σε κοντρόλ τέμπο, να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Η προσωπικότητα των παικτών ήταν αυτή που κυριάρχησε, τα μεγάλα σουτ και κάποια ριμπάουντ των αντιπάλων.

Οι λεπτομέρειες, όπως λέμε, έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε ένα ματς που ήταν κλειστό. Δεν πρέπει να κλαίμε. Συνεχίζουμε, μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος κι έχουμε συνέχεια και πολύ δρόμο. Να συγχαρώ όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες μας, ακόμη κι αυτούς που δεν έπαιζαν. Όλοι μαζί παίζουμε, είμαστε μια οικογένεια. Να συγχαρώ επίσης και τον Προμηθέα για τη νίκη του. Καλή συνέχεια εύχομαι

Για τη μη χρησιμοποίηση του Σίμπσον στο τέλος: «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Όταν είδα ότι η 5άδα που ήταν στο παρκέ, ανταποκρίθηκε, της έδωσα το δικαίωμα να τελειώσει και το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ