Ο Ιωνικός Νίκαιας απέκτησε τον «δικό μας» Λάκι Τζόουνς

Ο Ιωνικός Νίκαιας απέκτησε τον «δικό μας» Λάκι Τζόουνς

Ένας παίκτης που έχει στο κάρμα του να παίζει σε ελληνικές ομάδες, ανακοινώθηκε από τον Ιωνικό. Ο Τζόουνς πάει να κάνει το δικό του ρεκόρ…

Ορισμένα πράγματα συμβαίνουν, γιατί απλά είναι γραπτό να συμβούν. Ο Λάκι Τζόουνς, για κάποιον… καρμικό λόγο, έχει συνδέσει την μπασκετική του ύπαρξη με τη χώρα μας. Ο Αμερικανός ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ιωνικού Νικαίας και μπορεί να μην είναι ο καλύτερος ξένος που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, με τους ρυθμούς που κινείται όμως, μπορεί να γράψει ιστορία.

Βλέπετε, από το 2017 και μετά ο Τζόουνς έχει παίξει σε τρεις ελληνικές ομάδες (Προμηθέα, ΠΑΟΚ και Άρη), συμφώνησε με άλλη μία (Πανιώνιο), αλλά πλήρωσε η γερμανική Μπαϊρόιτ το buy out κι έτσι δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με τα «κυανέρυθρα». Πλέον, η Νίκαια γίνεται ο τέταρτος σταθμός στην εν Ελλάδι καριέρα του (από τη στιγμή που θα πατήσει παρκέ, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ) κι αν συνεχίσει να αλλάζει ομάδες, δίχως να αλλάζει χώρα, μπορεί να γίνει ο Αμερικανός, που θα έχει παίξει στα περισσότερα ελληνικά κλαμπ, αν κι έχει… κόσμο να προσπεράσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό αθλητή, Λούσιους «Λάκι» Τζόουνς. Ο Αμερικανός φόργουορντ γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 1993, έχει ύψος 1μ99 κι αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα μας, με δεδομένη την εμπειρία που έχει αποκτήσει από τα ελληνικά παρκέ.

Ο Τζόουνς αποφοίτησε από το κολέγιο Ρόμπερτ Μόρις το 2015 και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τη βελγική Λιέγη. Τον Ιανουάριο του 2017 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Προμηθέα, με τον οποίο είχε 10.7 πόντους και 5.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ, σε πρωτάθλημα και Basketball Champions League, έχοντας πολύ καλά νούμερα στη διεθνή διοργάνωση (9.3π., 5.8ριμπ., 1.3ασ., 1.2κλ.). Πέρσι, φόρεσε τη φανέλα του Άρη, ενώ πριν πάρει μεταγραφή για την ομάδα μας φέτος έπαιξε στην γερμανική Μεντί Μπαϊρόιτ.

Λάκι, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ