ΑΕΚ: Γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Νίκου Παππά

ΑΕΚ: Γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Νίκου Παππά

Ο... παροπλισμένος Έλληνας γκαρντ δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό και με τον Ρικ Πιτίνο είναι πολύ δύσκολα να βρει χρόνo, με την Ένωση να κοιτάει την περίπτωσή του, καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Τα πράγματα στον Παναθηναϊκό μοιάζουν να βρίσκουν τον δρόμο τους. Οι Πράσινοι επικράτησαν της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ και την Παρασκευή θέλουν να κάνουν βήμα… πεντάδας απέναντι στην φορμαρισμένη πάντως Ζαλγκίρις. Ο Ρικ Πιτίνο έφερε στο ΟΑΚΑ και τον Άντι Ράουτινς, ο οποίος ήδη μπήκε… σφήνα στην 12άδα και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην περιφέρεια της ομάδας του με το φαρμακερό του σουτ. Ποιος πληρώνει το «μάρμαρο» όμως του ερχομού του Καναδού σουτέρ στον Παναθηναϊκό; Ο Νίκος Παππάς.

Ο Έλληνας γκαρντ έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με την Μπάγερν και δεν αποτελεί και κοινό μυστικό πως δεν βρίσκεται στους παίκτες που υπολογίζει ο Ρικ Πιτίνο. Το καλοκαίρι του 2018 ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως ο διεθνής γκαρντ θα φορά τη φανέλα της ομάδας μέχρι το 2020 και μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία που έγραφε: «Δεν PAO πουθενά», δείχνοντας το πόσο σημαντική ήταν η παραμονή του ΟΑΚΑ.

Από κει και έπειτα όμως τραυματισμοί και… παραγκωνισμός είναι τεράστια εμπόδια για να συνεχίσει και ο ίδιος στο Τριφύλλι. Και ποιος θέλει να επωφεληθεί από αυτήν την κατάσταση; Ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Η ΑΕΚ λοιπόν «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωση του ταλαντούχου Έλληνα γκαρντ. Βέβαια μπορεί το συμβόλαιό του να αποτελεί τεράστιο εμπόδιο (αμείβεται κοντά στις 800 χιλιάδες ευρώ στον Παναθηναϊκό), όμως αυτό μπορεί να παρακαμφθεί με την προοπτική ότι ο Παππάς θα βρει και χρόνο συμμετοχής και μπορεί να επιστρέψει μέσω της ΑΕΚ στο επίπεδο που ήταν.

Για να ξεκαθαριστούμε πάντως, δεν υπάρχει κάποια κρούση από την Ένωση. Τα πάντα είναι σε φιλολογικό στάδιο, με τους Κιτρινόμαυρους να βλέπουν την υπόθεση Παππά και από το καλοκαίρι, καθώς τότε μένει ελεύθερος και πολύ δύσκολα, υπό αυτές τις συνθήκες και τον Πιτίνο στον πάγκο, να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ