Ο ατζέντης του Ζήση επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ (pics)

Ο ατζέντης του Ζήση επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ (pics)

O ατζέντης του Νίκου Ζήση, Γιώργος Δημητρόπουλος, ανακοίνωσε την επιστροφή του Έλληνα γκαρντ στην ΑΕΚ στα social media, ενώ η Μπανταλόνα με τη σειρά της επισημοποίησε το «διαζύγιο» με τον έμπειρο παίκτη. Το Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα ο 36χρονος άσος.

Η επιστροφή του Νίκου Ζήση στην ΑΕΚ αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά, έπειτα από την επιβεβαίωση του μάνατζέρ του. Ο εκπρόσωπος του 36χρονου γκαρντ με ένα tweet ανακοίνωσε την μεταγραφή του πρώην πλέον άσου της Μπανταλόνα στην Ένωση, γράφοντας:

«Νομίζω φίλε, Νίκο Ζήση, με δυο ποτήρια καλό κρασί ένα από τα επόμενα βράδια μπορούμε να αναπολήσουμε τις στιγμές αγωνίας που ζήσαμε το 1999, όταν παλεύαμε να πείσουμε τη ΧΑΝΘ, για να ανοίξεις τα φτερά σου! Όπως και εγένετο… Τώρα θα κλείσεις μια μεγάλη καριέρα σωστά, εκεί που έπρεπε».

Ο πολύπειρος γκαρντ θα έρθει στην Ελλάδα το Σάββατο (18/01) για να μπει άμεσα σε κλίμα ΑΕΚ και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπούργος για την 12η αγωνιστική του BCL.

Το γεγονός επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η Μπανταλόνα, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν και επίσημα την λύση της συνεργασίας τους με τον 36χρονο γκαρντ.

Πλέον περιμένουμε και την ανακοίνωση της ΑΕΚ, ώστε να επιβεβαιωθεί και με τη «βούλα» η πολύκροτη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ