Φιτζπάτρικ: «Η σύζυγός μου είναι Άρης, μου έχει εξηγήσει τη δυναμική του κόσμου του»

Φιτζπάτρικ: «Η σύζυγός μου είναι Άρης, μου έχει εξηγήσει τη δυναμική του κόσμου του»

Το blog του Αμερικανού φόργουορντ στον ΕΣΑΚΕ ενόψει του αυριανού ματς με τη Λάρισα (18/01, 3.45 μ.μ.).

Στους φίλους του Άρη και στη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα με την παρουσία τους στο Nick Galis Hall εστίασε ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποκάλυψε πως η σύζυγός του είναι οπαδός των κίτρινων, ενώ τόνισε πως η νίκη είναι επιτακτική στο αυριανό εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τη Λάρισα (18/01, 3.45 μ.μ.).

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο Φιτζπάτρικ:

«Γεια σας και πάλι φίλοι του μπάσκετ! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Την τελευταία φορά, που τα “είπαμε”, ήταν πριν από ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στον Ηρακλή και χαίρομαι πολύ, όχι μόνο γιατί μπορέσαμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη για εμάς, αλλά κυρίως γιατί καταφέραμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, μαχητικοί και ενωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Με την ίδια νοοτροπία, λοιπόν, έχουμε σκοπό να παίξουμε κι αύριο, αυτή τη φορά απέναντι στη Λάρισα. Πρόκειται για μια ομάδα, η οποία είναι σίγουρα στα μέτρα μας, μια ομάδα με καλό ρόστερ κι ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς έχει πετύχει πολύ καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Όπως έχω ξαναπεί όμως, δεν πτοούμαστε. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Βλέπετε φίλοι μου, μπορεί αυτή η εβδομάδα να πέρασε λίγο πιο ευχάριστα για εμάς, όμως έχουμε πλήρη επίγνωση ότι για να έχει αξία η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και για να επιτευχθεί ο τελικός μας στόχος, πρέπει να υπάρχει συνέπεια στην απόδοσή μας. Σε απλά λόγια, πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, γιατί η νίκη αύριο είναι και πάλι μονόδρομος!

Φυσικά το γεγονός, ότι θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε πάλι μέσα στο σπίτι μας, μπροστά στον φανταστικό μας κόσμο, μας δίνει ένα πλεονέκτημα, που δεν το συναντάς συχνά στη Basket League και που δεν πρέπει να το χαραμίσουμε για κανένα λόγο.

Ξέρετε φίλοι μου, η σύζυγός μου είναι αυτό που λέμε “Αρειανή”, οπότε μου έχει εξηγήσει πολλές φορές, όχι μόνο την τεράστια ιστορία της ομάδας, αλλά και την ιδιαίτερη δυναμική, που έχει ο κόσμος του Άρη.

Και παρόλο που είχα παίξει κι εγώ αρκετές φορές ως αντίπαλος μέσα στο “Nick Galis Hall”, μόνο όταν φόρεσα την κιτρινόμαυρη φανέλα, κατάφερα να αισθανθώ 100% αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα, που δημιουργούν κάθε Σάββατο οι φίλαθλοί μας και να καταλάβω το τι πραγματικά σημαίνει να έχεις μία έδρα σαν και τη δική μας.

Ξέρω, αναφέρω συνέχεια τον κόσμο μας, αλλά είναι αλήθεια. Η ενέργεια, που μας δίνει σε κάθε παιχνίδι είναι απλά απερίγραπτη! Αρκετά με τα λόγια όμως. Σημασία, όπως ανέφερα και την προηγούμενη εβδομάδα έχουν οι πράξεις, γι’ αυτό καλύτερα να τηρήσω την υπόσχεσή μου και να “κλείσω” εδώ το post μου.

Θα σας δω όλους στο γήπεδο! Το παιχνίδι είναι ένας ακόμη “τελικός” για τον Άρη, η δεύτερη σερί νίκη είναι υποχρέωσή μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να πάρουμε εμείς αύριο το ροζ φύλλο αγώνα. Εις το επανιδείν φίλοι μου!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ