Πανιώνιος – Περιστέρι 48-61

Πανιώνιος – Περιστέρι 48-61

Σε ένα ματς κακής ποιότητας, η ομάδα των δυτικών προαστίων κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα έχοντας ως κορυφαίο τον Στίβεν Γκρέι, ο οποίος την οδήγησε στο 11-5 στην κατάταξη.

Δεν έβγαλαν μάτια στο παρκέ, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Το Περιστέρι χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, πέρασε από το «Σοφία Μπεφόν» επικρατώντας του Πανιωνίου με σκορ 61-48 για την 16η αγωνιστική της EKO Basket League. Νίκη που έφερε την ομάδα των δυτικών προαστίων στο  11-5 στην κατάταξη με τους γηπεδούχους να πέφτουν στο 6-10.

Πριν την έναρξη της αναμέτρηση οι «Πάνθηρες» αποχαιρέτησαν τη δική τους Ρενάτα,  ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή για την φίλη του Πανιωνίου, όπως έγινε και στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης πριν τον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Στίβεν Γκρέι με 15 πόντους, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος για το αρχικό 15-21 στα πρώτα λεπτά του ματς  στο «Σοφία Μπεφόν» με τον Καμπερίδη να μειώνει σε 19-21 για το τέλος του δεκαλέπτου.

Η συνέχεια ήταν η χειρότερη δυνατή για τον Πανιώνιο. Σε ένα παιχνίδι που δεν έλαμπε και από ποιότητα, οι γηπεδούχοι είχαν μόλις  4 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο έχοντας 2/5 δίποντα και 0/7 τρίποντα με το Περιστέρι να είναι λίγο καλύτερο και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το +12 (23-35) έχοντας ως αποστολή να διατηρήσει αυτήν την διαφορά μέχρι τέλους.

Ο Κίνγκσλεϊ ήταν ο λόγος για να το κάνει αυτό καθώς ανέβασε τη διαφορά στο +16 (29-45) με τους φιλοξενούμενους να μην πιέζονται καθόλου και απλά να επικυρώνουν την άνετη επικράτηση στο κλειστό του Φαλήρου.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 23-35, 33-45, 48-61.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ