Άρης: Ο Μιλόσεβιτς στη 15άδα ξένων σε συμμετοχές

Άρης: Ο Μιλόσεβιτς στη 15άδα ξένων σε συμμετοχές

Μποχωρίδης και Φλιώνης είχαν επίσης διακρίσεις κόντρα στη Λάρισα.

Με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της ΕΚΟ Basket League μεταξύ Άρη και Λάρισας ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έφτασε τις συνολικά 149 στον θεσμό, επίδοση που τον τοποθετεί στην πρώτη 15αδα των ξένων παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο ίδιο παιχνίδι, ο Λευτέρης Μποχωρίδης έγινε ο έβδομος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στον Άρη, ενώ ο Δημήτρης Φλιώνης συμπλήρωσε τις 150 με τη φανέλα των κίτρινων.

Αναλυτικά, τα στοιχεία που αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς διανύει την 6η σεζόν του στην ΕΚΟ Basket League με 4η διαφορετική ομάδα. Μετά την τριετία 2014-17 με την ΑΕΚ και τις σεζόν 2017-18 με τον Προμηθέα, 2018-19 με το Λαύριο Megabolt, βρίσκεται φέτος στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη με τον οποίο έφτασε χθες σε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα. Ο Βόσνιος μπήκε στην πρώτη 15άδα των ξένων παικτών του επαγγελματικού Πρωταθλήματος σε συμμετοχές.

Αγωνιζόμενος στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τη Λάρισα, ο Μιλόσεβιτς έφτασε τις 149 συμμετοχές στο ελληνικό Πρωτάθλημα, ξεπέρασε τον αείμνηστο Αλφόνσο Φορντ και “έπιασε” στη 15η θέση της σχετικής λίστας (από το 1992-93) τους Σάσα Βασίλιεβιτς (ΑΕΚ, Κολοσσός, Ίκαρος, Κηφισιά, Κόροιβος) και Έρικ Μικ (Ηρακλής, Απόλλων, Μαρούσι, Περιστέρι). Την επόμενη εβδομάδα δε, ο Βόσνιος θα γίνει ο 15ος που θα φτάσει τις 150, “πιάνοντας” τον Ράιαν Στακ (Άρης, Ολυμπιακός).

Κατά τα άλλα χθες…

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης “σκαρφάλωσε” μία ακόμη θέση στη λίστα των παικτών του Άρη με τα περισσότερα παιχνίδια στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” έκανε την 122η εμφάνιση του με τη φανέλα του Άρη και έγινε ο 7ος της σχετικής λίστας, προσπερνώντας τον Ράιαν Στακ που έπαιξε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το 2002 ως το 2006.

*Ξεχωριστό μπορεί να χαρακτηριστεί το χθεσινό παιχνίδι και για τον Δημήτρη Φλιώνη. Ο διεθνής γκαρντ συμπλήρωσε 150 επίσημες εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη. 105 από αυτές τις έκανε στην ΕΚΟ Basket League, 38 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επτά στο Κύπελλο Ελλάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ