Περιστέρι: Εκτός προπόνησης ο Χάτσερ

Περιστέρι: Εκτός προπόνησης ο Χάτσερ

Ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στο ματς με τον Πανιώνιο και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Μόρναρ την Τρίτη στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Από την στιγμή που την προσεχή Τρίτη (21/1, 7μ.μ.) το Περιστέρι αντιμετωπίζει στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» την Μόρναρ για το Basketball Champions League δεν υπάρχει λόγος για ξεκούραση.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου προπονήθηκε την Κυριακή, χωρίς να έχει δύο παίκτες στο ρόστερ της. Οι Ουίλιαμ Χάτσερ και Βασίλης Ξανθόπουλος δεν συμμετείχαν στην ομαδική του Περιστερίου με τους ανθρώπους της ομάδας να… πονοκεφαλιάζουν για τον Αμερικανό περισσότερο από ότι τον Έλληνα γκαρντ.

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ λόγω του τραυματισμού του στο πόδι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Πανιώνιο δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Μόρναρ.

Αύριο (20/01) θα δοκιμάσει να προπονηθεί και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις θα τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παπανικολόπουλου, ενώ, θεραπεία και ατομική προπόνηση έκανε ο Βασίλης Ξανθόπουλος που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα στο πόδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ