Γιατράς: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε και μία διαχείριση για την Βενέτσια»

Γιατράς: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε και μία διαχείριση για την Βενέτσια»

Ο τεχνικός του Προμηθέα μίλησε για την κόντρα με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι Πράσινοι πραγματοποίησαν μία άρτια εμφάνιση στην Πάτρα.

Με το ματς του Eurocup απέναντι στην Βενέτσια να ακολουθεί, στον Προμηθέα σκέφτηκαν πως απέναντι στον Παναθηναϊκό έπρεπε να γίνει μία άλφα συντήρηση.
Κάτι που τόνισε και ο Μάκης Γιατράς, με τον τεχνικό των Πατρινών να λέει: «Πρώτα απ’ όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Nομίζω έκανε μία σπουδαία εμφάνιση σήμερα, ήταν εύστοχος, έπαιξε καλύτερα από εμάς. Αλλά κι εμείς, παρόλο το σκορ που δείχνει ότι είναι μεγάλη η διαφορά, είχαμε διάθεση κι ενέργεια, προσπαθήσαμε να παίξουμε σε up tempo. Βέβαια είμαστε λίγοι, προσπαθήσαμε να κάνουμε και μία διαχείριση για την Τρίτη.

Σε λιγότερο από 48 ώρες έχουμε έναν τελικό ακόμα για την Ευρώπη, που είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς με τη Βενέτσια. Ο Παναθηναϊκός μάς πήρε κατα κράτος τα ριμπάουντ και νομίζω αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο, όπως και οι πόντοι που έβαλε από δεύτερες επιθέσεις και τα ποσοστά στα τρίποντα.

Πιστεύω ότι τα περισσότερα από τα σουτ 3 πόντων που κάναμε εμείς, για να μην πω όλα γιατί θα είμαι υπερβολικός, ήταν ελεύθερα σουτ μετά από καλή κυκλοφορία. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, μας στήριξε και βοήθησε την ομάδα. Τους θέλουμε όλους την Τρίτη. Είναι τελικός για εμάς το παιχνίδι, γιατί όπως έχω ξαναπεί θέλουμε η ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη φάση του EuroCup».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ