Λαρεντζάκης: «Είχα προτάσεις να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Λαρεντζάκης: «Είχα προτάσεις να επιστρέψω στην Ελλάδα»

O γκαρντ της Μούρθια αποκάλυψε ότι ελληνικές ομάδες έριζαν για την επιστροφή του στην χώρα μας, όμως ο ίδιος δεν ήθελε να τα παρατήσει τόσο γρήγορα.

Ακούστηκε το όνομά του ακόμα και για τον Προμηθέα Πατρών, την ώρα που αγωνίζεται στην Μούρθια και έχει 7.6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, για τον οποίο πάντως δεν είναι και κοινό μυστικό ότι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός και είναι πιθανό να ενταχθεί στην ομάδα του Πειραιά από το καλοκαίρι. Ο Έλληνας γκαρντ πάντως, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μούρθια και αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις για να επιστρέψει την Ελλάδα, αλλά εξήγησε ότι δεν είναι άνθρωπος που παραιτείται εύκολα.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε: «ότι δεν μου κόστισε τόσο η μπασκετική προσαρμογή, αλλά η προσαρμογή στη ζωή της Ισπανίας. Είναι η πρώτη μου φορά εκτός Ελλάδας και είμαι συνηθισμένος να παίζω δύο φορές την εβδομάδα. Το γεγονός πως παίζουμε μόνο μία φορά ανά εβδομάδα, κάνει πιο δύσκολο το πνευματικό κομμάτι.

Στις δύσκολες στιγμές όλοι μπορούν να σκεφτούν να εγκαταλείψουν. Όμως η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να παραιτείται. Δεν είμαι έτσι. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Να συνεχίσω να προπονούμαι και να προσεγγίσω το επίπεδο που θέλω».

Σε ερώτηση για το αν είχε προτάσεις για να επιστρέψει στην Ελλάδα, απάντησε πως: «Ναι, είχα προτάσεις. Όμως όπως είπα και πριν, δεν είμαι μέρος της προσωπικότητάς μου να φύγω, γι’ αυτό είμαι εδώ. Θα συνεχίσω να ψάχνω το top της απόδοσής μου. Θέλω να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο και να βοηθήσω την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ».

Τέλος, όσον αφορά τον σημαντικό αγώνα με τη Φουενλαμπράδα το προσεχές Σάββατο:

«Ολοι θυμόμαστε τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε στον πρώτο γύρο. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πρέπει να δώσουμε μια καλή απάντηση σε έναν αντίπαλο με τον οποίο είμαστε κοντά στην κατάταξη. Με το τακτικό μας πλάνο και την ώθηση του κόσμου μας, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Ημουν τυχερός γιατί γνώρισα προσωπικά κάποιους εκ των φιλάθλων μας. Είμαι ευχάριστα έκπληκτος από την ενέργεια που μας δίνουν σε κάθε αγώνα. Τους έχουμε στενοχωρήσει λίγο φέτος, όμως πάντα μας δίνουν ενέργεια. Κι αυτό ζητάμε και σε αυτό το παιχνίδι. Φωνάξτε και μεταδώστε αυτή την ενέργεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ