Γιαννάκης : «Μακάρι να υπήρχαν 10 άτομα σαν τον κύριο Πλιάκη»

Γιαννάκης : «Μακάρι να υπήρχαν 10 άτομα σαν τον κύριο Πλιάκη»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απένειμε εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί των Τρικάλων, έκανε ειδική αναφορά στον Ομάρ Προύιτ, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τον Βασίλη Πλιάκη που στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απένειμε εύσημα στους παίκτες του για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν κόντρα στα Τρίκαλα. Μάλιστα ο δράκος έκανε ειδική αναφορά στον Ομάρ Προύιτ, ο οποίος στο ντεμπούτο του βοήθησε σημαντικά τον αυτοκράτορα.

Επίσης ευχαρίστησε δημόσια τον Βασίλη Πλιάκη γιατί στηρίζει τον Άρη στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουν, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ζεστό Αλεξάνδρειο.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: «Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία. Εμείς δουλεύουμε στη προσπάθεια να κάνουμε καλύτερη την ομάδα. Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε προπόνηση, είμαστε καλύτεροι. Σήμερα είχαμε συγκέντρωση, θέληση, πάθος, ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό του παιχνιδιού, περιορίσαμε το τρανζίσιον παιχνίδι των Τρικάλων, που μπορεί να σε βάλει σε πρόβλημα, διαχειριστήκαμε σωστά τη διαφορά που πήραμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, όλοι έδωσαν κάτι, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια. Δεν είμαστε αρκετοί, έχουμε δυσκολίες, αλλά προσπαθούμε. Μας δίνει ενέργεια ο Ομάρ (Προύιτ), έχει ικανότητες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια».

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στα Τρίκαλα «που έχει νέους ανθρώπους και ενθουσιασμό και τα χρειάζονται το ελληνικό μπάσκετ» και ευχαρίστησε τον Βασίλη Πλιάκη: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Πλιάκη, ο οποίος βοηθάει πάντα, ακόμα κι όταν η ομάδα δεν κερδίζει. Του ευχόμαστε όλη η ομάδα χρόνια πολλά. Μακάρι να υπήρχαν άλλα 10 άτομα σαν τον κ. Πλιάκη».

Πρόσθεσε πως «θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε. Η χρονιά είναι μεγάλη, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που θα παίζουμε και την αποτελεσματικότητά μας».

Για την ενίσχυση της ομάδας είπε: «Είναι δύσκολο με την οικονομική κατάσταση, αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές λύσεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά και τα δικά μας παιδιά βελτιώνονται και έχουμε και κάποια καλά από αυτή τη δυσκολία».

Για την παρουσία του κόσμου σχολίασε: «Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, αλλά πρέπει ο ένας να παρακινήσει τον άλλον. Η ομάδα ειναι του κόσμου. Παιδιά με τα οποία ο κόσμος δυσανασχετούσε στο ξεκίνημα, σήμερα χειροκροτήθηκαν. Τα παιδιά προσπαθούν, παλεύουν να γίνουν καλύτεροι παίκτες, δεν απογοητεύονται και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε φάση. Μόνο έτσι θα γίνει κάποιος καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ