Ρέθυμνο – ΓΣ Κύμη : «Ένα περίεργο παιχνίδι» παραδέχτηκε ο Καστρίτης

Ρέθυμνο – ΓΣ Κύμη : «Ένα περίεργο παιχνίδι» παραδέχτηκε ο Καστρίτης

Ο Γιάννης Καστρίτης παρά την ήττα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη προσπάθεια και στάθηκε σε μερικά χαμένα σουτ που κόστισαν στην Κύμη.

Κάποια χαμένα σουτ σε καίριο χρονικό σημείο και οι απουσίες της Κύμης, της στέρησαν σύμφωνα με τον προπονητή της το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο.
O προπονητής Κύμης Γιάννης Καστρίτης δήλωσε μετά τον αγώνα στο Ρέθυμνο:

«Καταρχήν θα ήθελα να ξεκινήσω την αναφορά μου εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στον κόουτς Σερέλη για τον χαμό του πατέρα του. Από κει και έπειτα να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, οι μέρες είναι γιορτινές έρχεται η πρωτοχρονιά, εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά μακριά από δυσάρεστα νέα μόνο χαρά, ευτυχία και υγεία για όλους μας και πάνω από όλα για τους αθλητές.

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Βετούλα και στο Ρέθυμνο για την νίκη τους. Νομίζω ότι είδαμε ένα περίεργο παιχνίδι. Σίγουρα η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Γιατί τριάντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα είχαμε την ευκαιρία με ένα τρίποντο στον αιφνιδιασμό ελεύθερο και σουτ που έχουμε την ικανότητα να το σκοράρουμε και να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι.

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και από κει και πέρα το σκορ πήρε την τελική έκταση που βλέπουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στους παίκτες μας. Οι συνθήκες οι οποίες αγωνιστήκαμε δεν ήταν και οι πιο εύκολες.

Ο Λαντζέλε Σμιθ μέχρι χθες ήταν με τις πατερίτσες, ο Κάρμελο Τζόουνς για ακόμα ένα παιχνίδι δεν έπαιξε, χάσαμε στο τέλος τον Μακ Φάντεν, ο Νίκος Μπάρλος ήταν άρρωστος μέχρι και σήμερα το πρωί.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογίες, η νίκη του Ρεθύμνου ήταν δικαιότατη αλλά δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου. Αγωνίστηκαν με πίστη, με πάθος, παρόλα τα προβλήματά μας. Αυτό καταδεικνύει και τα περισσότερα ριμπάουντ και ο μεγάλος αριθμός επιθετικών ριμπάουντ που έχουμε.

Δυστυχώς μας κόστισαν οι αρκετές χαμένες βολές. Δέκα βολές είναι αρκετά μεγάλος αριθμός ειδικά για εκτός έδρας αγώνα και κάποια ελεύθερα σουτ που υπό κανονικές συνθήκες έχουμε την ικανότητα και την ποιότητα να τα σκοράρουμε.

Συνεχίζουμε έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο με τον Κολοσσό στην έδρα μας, ελπίζω όλοι πλέον υγιείς να δουλέψουμε και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρώτη μας νίκη με τον ερχομό του νέου χρόνου. Καλή συνέχεια και στο Ρέθυμνο και στον κόουτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ