Λοβ: «Ξέρω τι θέλει από μένα ο Λυκογιάννης»

Λοβ: «Ξέρω τι θέλει από μένα ο Λυκογιάννης»

O Zερμέιν Λοβ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Κολοσσό Ρόδου και ξεκαθάρισε ότι γνωρίζει τι θέλει από εκείνον ο νέος του προπονητής.

O Zερμέιν Λοβ βρίσκεται στη Ρόδο, έτοιμος να βοηθήσει τη νέα ομάδα του τον Κολοσσό, υπό τις οδηγίες του ίδιου προπονητή που είχε και στον Χολαργό. «Ξέρω τι θέλει από μένα ο κόουτς Λυκογιάννης,» δήλωσε στην ιστοσελίδα των «θαλασσί» ο Αμερικανός και μίλησε για το νέο του ξεκίνημα στους νησιώτες.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ήρθα στον Κολοσσό και το όμορφο νησί της Ρόδου. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετά άτομα που γνωρίζω ήδη και ξέρω τι θέλει από μένα ο κόουτς Λυκογιάννης, καθώς έχουμε συνεργαστεί ξανά.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω να αγωνίζομαι και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τις νίκες που θέλει, καθώς διαθέτει ένα γκρουπ από καλούς παίκτες. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Προμηθέα, που είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην άμυνα, αλλά και να παίξουμε με ενέργεια. Εάν το κάνουμε αυτό, τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ