Γιάνκοβιτς: «Πρώτος μας στόχος είναι να γίνουμε ξανά ομάδα»

Γιάνκοβιτς: «Πρώτος μας στόχος είναι να γίνουμε ξανά ομάδα»

Ο φόργουορντ της Ένωσης χαρακτήρισε ως τελικό το παιχνίδι με το Περιστέρι αλλά τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει και πάλι την χημεία της.

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει η ΑΕΚ για την Basket League (25/1, 17:45) με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να χαρακτηρίζει το ματς ως τελικό για την Ένωση.

Ο Έλληνας φόργουορντ υποστήριξε αναλυτικά στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ πως:

«Προερχόμαστε από μία πολύ κακή ήττα την περασμένη Τετάρτη με αντίπαλο της Μπούργκος στο Basketball Champions League. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα που είχαμε ως ομάδα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Θεωρώ, ότι έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να συσπειρωθούμε. Δεν είναι άλλοθι οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει και οι τραυματισμοί. Το παιχνίδι παίζεται μέσα στο παρκέ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%.

Από κει και πέρα, αύριο παίζουμε σε μια ανταγωνιστική έδρα με το Περιστέρι. Μια πολύ καλή ομάδα, η οποία κι αυτή παίζει δύο ματς την εβδομάδα. Πρώτος μας στόχος είναι, είναι να γίνουμε ξανά ομάδα, να σκεφτόμαστε ως ομάδα και στην άμυνα και στην επίθεση. Ο αυριανός αγώνας είναι ένα μεγάλο τεστ ενόψει των δύο «τελικών» που έχουμε μπροστά για το BCL.

Tέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά τον κόσμο που μας ακολούθησε σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς. Να είναι σίγουροι, ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ακόμα περισσότερα, διότι εκπροσωπούμε μια μεγάλη ομάδα. Όλοι στην ομάδα έχουμε πίστη ότι όλα μπορούν να ανατραπούν και θα το αποδείξουμε από δω και στο εξής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ