Επεισοδιακό… αντίο του Έλις στην Basket League

Επεισοδιακό… αντίο του Έλις στην Basket League

Αλλιώς ονειρεύονταν το τελευταίο του παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Basket League ο Οκτάβιους Έλις, αλλιώς του βγήκε. Αποβλήθηκε στη Ρόδο!

Ήθελε ένα καλό παιχνίδι για να ολοκληρώσει την εν Ελλάδι καριέρα του στον Προμηθέα ο Οκτάβιους Έλις. Κόντρα στον Κολοσσό ήταν αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, αλλά οι διαιτητές είχαν διαφορετική άποψη και του επιφύλαξαν άδοξο φινάλε στην Basket League. Βλέπετε, ο Αμερικανός που εντός των επόμενων ημερών θα ανήκει κι επίσημα στον Ολυμπιακό, αποβλήθηκε με «D» («ντισκαλιφιέ).

Ο Έλις έπαιξε μόλις 10.46, πρόλαβε να πετύχει 2 πόντους (1/3 δίποντα), να μαζέψει 5 ριμπάουντ, να κάνει δύο μπλοκ και δύο… φάουλ, αλλά τι φάουλ. Διαιτητές του αγώνα με τον Κολοσσό ήταν τα αδέρφια (Γιώργος και Κώστας) Πουρσανίδη κι ο Τζαφλέρης. Το ένα φάουλ χρεώθηκε ως αντιαθλητικό και λίγο μετά, σε μια διαμαρτυρία του, είδε να σχηματίζεται το «ταυ». Με αντιαθλητικό και τεχνική ποινή αποβλήθηκε κι είδε το υπόλοιπο ματς από τη φισούνα του γηπέδου της Καλλιθέας στη Ρόδο.

Ο Αμερικανός σέντερ θα έχει άλλη μια (ευρωπαϊκή) ευκαιρία, για να χαιρετήσει τους φίλους του Προμηθέα, με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει, κάνοντας αισθητή την παρουσία του. Αρκεί, βέβαια, να το επιτρέψουν κι οι διαιτητές, οι οποίοι του φέρθηκαν εξαιρετικά σκληρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ