Γαβριήλ : «Χρειαζόμαστε… διάλειμμα για να συνέλθουμε»

Γαβριήλ : «Χρειαζόμαστε… διάλειμμα για να συνέλθουμε»

Ο προπονητής του Πανιωνίου παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είναι… καλά. Ο Λίνος Γαβριήλ μίλησε για «προβλήματα χημείας στην επίθεση».

Ο Σάμιουελς γκρινιάζει γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις στην πληρωμή του, η διοίκηση τον… έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη κι ο Λίνος Γαβριήλ ψάχνει να βρει… χημεία. Όπως έλεγαν και στην παλιά ελληνική ταινία «δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα». Στον Πανιώνιο η κατάσταση είναι οριακή κι η επικείμενη διακοπή, λόγω All Star Game, μοιάζει λυτρωτική.

«Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο Cretan Kings για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι που άρχισε πολύ άσχημα για μας. Δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι, ήμασταν πολύ παθητικοί. Η ομάδα περνάει «κακό φεγγάρι» και προσπαθούμε μέσω αυτής της διαδικασία να τη βάλουμε να παλέψει περισσότερο, ούτως ώστε να λύσουμε κάποια θέματα «χημείας», που έχουμε, ειδικά στην επίθεση» δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου και συμπλήρωσε:

Ένα κάκιστο 25-9 του πρώτου δεκαλέπτου, διορθώθηκε με το 12-15 του δευτέρου. Δυστυχώς, στην τρίτη περίοδο, στους 21 πόντους που πετύχαμε, ο αντίπαλος πέτυχε 22, ενώ κερδίσαμε 14-16 στο 4ο δεκάλεπτο, όπου όμως ήταν αργά για ανατροπή.

Η ομάδα έδειξε σφυγμό και μείωσε στο καλάθι (61-59), αλλά δεν είχαμε συνέχεια, γιατί δεν είχαμε συγκέντρωση, ούτε στην άμυνα του pick & roll, αλλά ούτε μπορέσαμε να περιορίσουμε την καλή κυκλοφορία των γηπεδούχων».

Ο Λίνος Γαβριήλ δεν κρύφτηκε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, στη βαθμολογία. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα πριν τη διακοπή κι από κει και πέρα, χρειαζόμαστε αυτό το «διάλειμμα» για να συνέλθει η ομάδα και να επιστρέψουμε καλύτεροι, για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για την παραμονή στην κατηγορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ