Σκέψεις για Μάνι Χάρις στην ΑΕΚ

Σκέψεις για Μάνι Χάρις στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ψάχνει για παίκτη που να αγωνίζεται κυρίως στο «2» και το «3» και ο παλιός γνώριμος, Μάνι Χάρις, είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζουν σοβαρά στην Ένωση.

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο ρόστερ της ΑΕΚ τον τελευταίο μήνα, αρχικά με την αποχώρηση του Σαντ Ρος και στη συνέχεια με τους τραυματισμούς των Λάνγκφορντ και Γκίκα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του ψάχνουν για παίκτη που θα καλύπτει τις θέσεις «2» και «3» ώστε να κλείσει και η τελευταία θέση ξένου που δικαιούται η ομάδα για τις υποχρεώσεις στις εν Ελλάδι διοργανώσεις.

Μια από τις περιπτώσεις που κοιτούν στην ΑΕΚ σύμφωνα με τη «Live Sport» είναι αυτή του Μάνι Χάρις που αγωνίζεται στην Κίνα με τη φανέλα της Shandong Heroes. Ο Χάρις είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας και ακόμη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Μάκη Αγγελόπουλο ενώ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο MVP του BCL και του Κυπέλλου Ελλάδος στους δύο τίτλους που κατέκτησε με την ΑΕΚ το 2018 θέλει να φύγει από την Κίνα και τις επόμενες μέρες θα παρθεί η οριστική απόφαση στην ομάδα για το αν θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ