Ενός λεπτού σιγή και φανέλα με το 24 του Κόμπι Μπράιαντ

Ενός λεπτού σιγή και φανέλα με το 24 του Κόμπι Μπράιαντ

Φίλαθλοι στις εξέδρες, φορούσαν το 24, μια φανέλα που κάλυψε μια θέση στις διακεκριμένες, ενός λεπτού σιγή, για τον Κόμπε…

Δεν υπάρχει γήπεδο, που να μην γίνεται κάποια ενέργεια στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ. Δεν υπάρχει άνθρωπος, που να αγαπά το μπάσκετ, και να μην έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης τον χαμό του. Δεν υπήρχε περίπτωση στο «Νίκος Γκάλης» να μην συμβεί κάτι, για να δηλωθεί συμμετοχή στην παγκόσμια θλίψη. Η φανέλα με το 24 είχε την τιμητική της.

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Ο Ρικ Πιτίνο είχε κλείσει τα μάτια, προφανώς για να κρατήσει την εικόνα του Κόμπε, για να θυμηθεί τις στιγμές, που τον έβλεπε να μαγεύει. Όπως όλοι όσοι αγαπήσαμε περισσότερο το σπορ, παρακολουθώντας τον. Αλλά αυτό δεν ήταν το μοναδικό στοιχείο παραπομπής στην πρόσφατη τραγωδία.

Μια φανέλα με το νούμερο 24 κάλυψε μια άδεια θέση στις «πολυθρόνες», τη στιγμή που κάποιοι φίλαθλοι πήγαν στο «Νίκος Γκάλης», φορώντας τη φανέλα των Λέικερς, τη φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ. Το μπάσκετ είναι μια μεγάλη οικογένεια και τέτοιου είδους γεγονότα, με παγκόσμια απήχηση, τόσο σοκαριστικά, δεν περνούν απαρατήρητα, δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ