Αγκμπελέσε: «Αυτό έπρεπε να κάνω από την πρώτη μέρα»

Αγκμπελέσε: «Αυτό έπρεπε να κάνω από την πρώτη μέρα»

Ο MVP της 17ης αγωνιστικής της Basket League τόνισε ότι ο Κολοσσός έχει την δυνατότητα να περάσει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Ντάνι Αγκμπελέσε μίλησε για την εμφάνισή του στη νίκη του Κολοσσού επί του Προμηθέα και την ανάδειξή του σε MVP της 17ης αγωνιστικής της Basket League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ψηλός των Ροδιτών στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Για την ανάδειξή του σε MVP της 17ης αγωνιστικής: «Για μένα σημαίνει πως αυτό έπρεπε να κάνω από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Από την άλλη, σημαίνει πως πήραμε μία μεγάλη νίκη και πως θα πρέπει να πάρουμε όσες ακόμη περισσότερες μπορούμε, βγάζοντας την ίδια ενέργεια και προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι».

Για τις βλέψεις του Κολοσσού: «Πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει τη δυνατότητα να παίξει στα playoffs και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θα πρέπει να μας απασχολεί από τώρα το τι θα γίνει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι πάντα το επόμενο ματς».

Για το επίπεδο ανταγωνισμού στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν μπορώ να πω ότι βλέπω κάποια διαφορά στην ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος σε σχέση με το περσινό. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος είναι ανταγωνιστική και δύσκολη η λίγκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ