Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός : «Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα» είπε ο Λυκογιάννης

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός : «Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα» είπε ο Λυκογιάννης

Ο Άρης Λυκογιάννης μιλώντας στην κάμερα μετά τη λήξη του ματς με τον Παναθηναϊκό, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια αλλά άφησε σαφείς αιχμές για την αντιμετώπιση του Κολοσσού από το διαιτητικό τρίο.

Ο Κολοσσός έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, έφτασε να προηγείται με 8 πόντους διαφορά, αλλά τελικά έχασε με 72-71 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στη Ρόδο έχουν σαφή παράπονα για τη διαιτησία σε ορισμένες φάσεις που έδωσαν φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού ή που δεν τους δόθηκαν σε άλλες φάσεις.

Για αυτό μίλησε ο Λυκογιάννης αμέσως μετά το ματς:

«Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Δικαιούμαστε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, κυρίως με βάση την εικόνα του ματς και του δευτέρου ημιχρόνου. Αντέξαμε στην σκληρή άμυνα του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και όλος ο κόσμος είδε την προσπάθειά μας και τι ακριβώς συνέβη. Καλή συνέχεια να ευχηθώ στον Παναθηναϊκό.

Στόχος μας είναι τα πλέι-οφ και να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ώστε να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, το θέμα είναι να σε αφήνουν να είσαι και εσύ ανταγωνιστικός και να μη φοβούνται. Εύχομαι υγεία και τα καλύτερα για το 2018»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ