Πανιώνιος: Το θέμα με τον Σάμουελς θεωρείται λήξαν

Πανιώνιος: Το θέμα με τον Σάμουελς θεωρείται λήξαν

Οι Κυανέρυθροι ενημέρωσαν πως διευθετήθηκε το πρόβλημα με τον Τζαμαϊκανό σέντερ, μετά και την απολογία του στην διοίκηση.

Όλα καλά μεταξύ Πανιωνίου και Σαμάρντο Σάμουελς. Οπως ενημέρωσαν οι Κυανέρυθροι το θέμα με τον Τζαμαϊκανό σέντερ θεωρείται λήξαν μετά και την απολογία του στην διοίκηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

H KAE Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει ότι την Τετάρτη (29/1) ο αθλητής Samardo Samuels απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης για τα όσα συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Τζαμαϊκανός σέντερ επέδειξε ειλικρινή μεταμέλεια, κάτι που φαίνεται και με την κίνηση του να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ στην προπόνηση της Δευτέρας (27/1), κάτι που έπραξε και ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ

Παράλληλα δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις, τακτοποιήθηκαν οι όποιες εκκρεμότητες και ο Samardo Samuels υποσχέθηκε πως θα δώσει το 100% των δυνάμεων του για την ομάδα μας, αρχής γενομένης από την επερχόμενη αναμέτρηση (1/2, 15.45) με τον Ηρακλή για την 18η αγωνιστική της EKO Basket League.

Ως εκ τούτου το θέμα θεωρείται λήξαν!

Ο Πανιώνιος Su Casa ενωμένος συνεχίζει την προετοιμασία του για το πολύ κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (1/2) με τον coach Λίνο Γαβριήλ να υπολογίζει στην βοήθεια όλων των παικτών του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ