ΕΣΑΚΕ : Οι dunker του All Star Game

ΕΣΑΚΕ : Οι dunker του All Star Game

Τι είναι το All Star Game δίχως τον διαγωνισμό καρφωμάτων του; Την ερχόμενη Κυριακή, στην Κρήτη, θα… αναστενάξουν οι μπασκέτες.

Το All Star Game είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα θέαμα, αν δεν είναι μόνο θέαμα. Κι αν υπάρχει κάτι που να ξεχωρίζει στο μπάσκετ, αυτό είναι το κάρφωμα. Καθένας έχει τον δικό του τρόπο, το δικό του στυλ, όλοι όμως έχουν κοινό σκοπό: όχι απλά να πετύχουν άλλους δύο πόντους (οι Αμερικανοί λένε πως ο πιο εύκολος τρόπος για να ευστοχήσεις είναι το κάρφωμα), αλλά να ξεσηκώσουν παράλληλα τον κόσμο.

Ο διαγωνισμός καρφωμάτων είναι σε όλα τα κατά τόπους All Star Game το απόλυτο θέαμα, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Η ελληνική γιορτή του μπάσκετ δεν διαφέρει σε τίποτα, γι’ αυτό κι οι «dunker» είναι αυτοί που θα κάνουν τον κόσμο να σηκωθεί από την καρέκλα του. Ποιοι είναι αυτοί; Ο ΕΣΑΚΕ τούς ανακοίνωσε:

«Ο Διαγωνισμός Καρφωμάτων ενθουσιάζει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του EKO All Star Game, καθώς η μια εντυπωσιακή φάση διαδέχεται την άλλη.

O EKO Διαγωνισμός Καρφωμάτων του EKO All Star Game 2020 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια», στο ημίχρονο του Κεντρικού Αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (9/2, 17:00) Team Calathes – Team Maciulis και θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι «dunkers» της EKO Basket League, ο καλύτερος στα καρφώματα της Α2 σύμφωνα με την ψηφοφορία των προπονητών της κατηγορίας και ο νικητής του EKO Διαγωνισμού Καρφωμάτων του αγώνα Rising Stars – All Time Stars, που θα γίνει το Σάββατο (8/2, 17:00).

Οι συμμετοχές στον EKO Διαγωνισμό Καρφωμάτων της διοργάνωσης του Ηρακλείου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ