Τσαϊρέλης: «Χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική»

Τσαϊρέλης: «Χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική»

Ο φόργοορντ του Ηφαίστου στάθηκε στην επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου για να τον καλέσει στα παράθυρα, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να είναι ανταγωνιστική με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο Ήφαιστος Λήμνου αγωνίζεται στον Προμηθέα, με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να τονίζει από την μεριά του πως η ομάδα του δεν πρέπει να μείνει στην επικράτηση επί του Λαυρίου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Έλληνας φόργουορντ στο μπλογκ του στο esake.gr

«Καλησπέρα σε όλους,

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε την αναμέτρηση με τον Προμηθέα για την 18η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ και πάντα έχουμε μεγάλο κίνητρο σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Έχουν υψηλούς στόχους κι εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, ώστε ν’ αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία.

Ήταν πολύ σημαντική η επικράτηση κόντρα στο Λαύριο, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, ωστόσο πρέπει να μας γίνει μάθημα και να μην μπαίνουμε τόσο νωθρά στις αναμετρήσεις.

Από κει και πέρα, είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα για τους δυο πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης του Eurobasket 2021. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις αναμετρήσεις με Βουλγαρία και Βοσνία Ερζεγοβίνη, προκειμένου να ξεκινήσουμε με νίκες την προσπάθεια για πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ