Πανιώνιος – Ηρακλής 60-76

Πανιώνιος – Ηρακλής 60-76

Ο Ηρακλής νίκησε τον Πανιώνιο, τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και τον έβαλε σε περιπέτειες, ως προς την παραμονή στην κατηγορία.

Στα ντέρμπι παραμονής δεν ψάχνεις τον καλύτερο, αλλά τίνος το μάτι γυαλίζει. Οι παίκτες του Ηρακλή ήθελαν να πατήσουν πολύ πιο γερά στην κατηγορία, αλλά και να πάρουν «εκδίκηση» (με αθλητικούς όρους και μόνο) για την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου. Ο Πανιώνιος από την άλλη εμφανίστηκε νωθρός για τέτοιας σημασίας αναμέτρηση και το τελικό 60-76 τον έβαλε σε περιπέτειες.

Οι Νεοσμυρνιώτες περίμεναν τα πάντα από τον Σάμιουελς, ο οποίος ανέκαμψε, βρήκαν λύσεις από τον Ντουρέν, αλλά συνολικά ήταν σε πολύ κακό φεγγάρι. Με 4/25 τρίποντα, μόλις 10 ασίστ για 9 λάθη, χαμηλή επιθετική παραγωγικότητα, δεν μπορούσαν να κοιτάξουν τον «γηραιό» στα μάτια. Ο Βεργίνης είχε 4 πόντους με 0/6 σουτ και 4/4 βολές, ο Πέτροβις 0/4 σουτ, ο Σάμιουελς μόλις 2/10 (αλλά και 11/20 βολές, έχοντας κερδίσει 12 φάουλ), ο Μπάουμαν 1/5 σουτ, συνολικά οι «κυανέρυθροι» δεν ήταν καλοί επιθετικά.

Απέναντί τους μια ομάδα που προέρχονταν από μια μεγάλη νίκη, αλλά και από αλλαγή προπονητή, είχε τον Καββαδά να ξεκινά πολύ δυναμικά και να δίνει τη σκυτάλη στον Σούλερ (πέτυχε 20 πόντους κι αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού), στον εντυπωσιακό Ντέιβις (14 πόντοι, 12 ριμπάουντ), στον Χάνλαν, στον Ζάρα.

Με τόσους διψήφιους παίκτες, ο Ηρακλής έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη, παρότι κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι έμοιαζαν ικανοί να ελέγξουν το ματς. Έχασαν, όμως, ρυθμό και την όποια ευκαιρία, και στο τέλος της ημέρας έχασαν τη νίκη, τη διαφορά (αν ήθελε προκύψει). Πλέον είναι επισήμως σε… πρόβλημα, καθώς η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 28-37, 50-55, 60-76.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ