Παπανικολόπουλος: «Κακή η συγκέντρωσή μας μετά την Μπάμπεργκ»

Παπανικολόπουλος: «Κακή η συγκέντρωσή μας μετά την Μπάμπεργκ»

Ο προπονητής του Περιστερίου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το Λαύριο, μερικές ημέρες μετά τη νίκη για το BCL.

Εκτός λογικής αγώνας ήταν οι παίκτες του Περιστερίου, κάτι που επισήμανε και ο Νίκος Παπανικολόπουλος μετά την ήττα από το Λαύριο.

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη. Η αντίδρασή μας μετά από ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο παίξαμε για την Ευρώπη ήταν κακή, κυρίως η συγκέντρωσή μας. Στην αρχή του παιχνιδιού βοηθήσαμε καθαρά τους λάθος παίκτες και έτσι μπήκανε στο πνεύμα του αγώνα σημαντικοί παίκτες για το Λαύριο και από κει και πέρα σταθερά στο επιθετικό κομμάτι αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί σε συγκεκριμένα πράγματα τα οποία έχουν εξήγηση και πρέπει να δώσουμε λύση με την ομάδα.

Μάς μπλόκαραν επιθετικά και έτσι δεν είχαμε παιχνίδι ούτε από τους περιφερειακούς μας ούτε από το low post. Συγχαρητήρια στο Λαύριο κέρδισε δίκαια. Εμείς προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι, τελευταίο, που είναι της Νίμπουρκ για την Ευρώπη και μετά έχουμε δέκα μέρες να προετοιμαστούμε για το θεσμό του κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ