Μανωλόπουλος: «Ημασταν κακοί και πνευματικά ανέτοιμοι»

Μανωλόπουλος: «Ημασταν κακοί και πνευματικά ανέτοιμοι»

Ο προπονητής του Ηφαίστου μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στην ήττα από τον Προμηθέα.

Την ανωτερότητα του Προμηθέα παραδέχθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά την ήττα της ομάδας του στην Πάτρα με 81-61, για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Ο προπονητής της νησιώτικης ομάδας τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν καθόλου καλή και οι παίκτες του παρουσιάστηκαν πνευματικά ανέτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη. Ήταν πάρα πολύ καλοί, πιάσανε μία πολύ υψηλή απόδοση. Από την άλλη, εμείς ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Νομίζω ότι για ένα τέτοιο παιχνίδι, απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, ήμασταν πρώτα απ΄όλα πνευματικά ανέτοιμοι.

Ο Προμηθέας είναι μία ομάδα η οποία είναι πολύ καλά δουλεμένη από τον κόουτς Γιατρά, παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ, έχει πάρα πολύ καλό passing-game. Οι καινούργιες προσθήκες βλέπω ότι θα βοηθήσουν πολύ. Κι αν είσαι πνευματικά ανέτοιμος, νομίζω ότι παθαίνεις αυτό που πάθαμε εμείς σήμερα. Ουσιαστικά για ένα διάστημα ήμασταν ανύπαρκτοι στο γήπεδο. Μετά προσπαθήσαμε, θεωρώ ότι δεν τα παρατήσαμε, προσπαθήσαμε, αλλά ήταν αργά. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Προμηθέα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ