Γιατράς: «Στις επόμενες 15 μέρες θα κριθούν πολλά για εμάς»

Γιατράς: «Στις επόμενες 15 μέρες θα κριθούν πολλά για εμάς»

Ο προπονητής του Προμηθέα υποστήριξε ότι θέλει τον κόσμο της ομάδας κοντά στους Πατρινούς στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Οι επόμενες 15 μέρες είναι κρίσιμες για την πορεία Προμηθέα. Ετσι ακριβώς υποστήριξε και ο Μάκης Γιάτρας μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ηφαίστου.

Ο προπονητής του Προμηθέα συγκεκριμένα ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, νομίζω ότι σήμερα κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, όσοι έπαιξαν έδωσαν κάτι. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ηφαίστου, που έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα κι έχει κάνει μεγάλες νίκες. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή, έμπειρο staff και πολύ καλούς παίκτες.

Συνεχίζουμε, την Τετάρτη για εμάς είναι άλλος ένας τελικός. Μπήκαμε στο Φεβρουάριο, που θα κριθούν πολλά πράγματα στις επόμενες 15 ημέρες. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας την Τετάρτη να μας βοηθήσει, γιατί αν είναι γεμάτο το γήπεδο, νομίζω δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς από τη νίκη.

Και κάτι τελευταίο, σήμερα έγινε μία μεγάλη τιμή για έναν μεγάλο άνθρωπο, προπονητή, παίκτη και πάνω απ’όλα άνθρωπο, τον Κώστα Πετρόπουλο. Ήταν την ίδια ώρα με το παιχνίδι το δικό μας. Νομίζω ότι αξίζει αυτή η τιμή σε αυτόν τον άνθρωπο και θα δώσουμε τα συγχαρητήριά μας και σε αυτούς που το σκεφτήκανε. Εγώ είχα τη χαρά και την τύχη στο διάστημα που ήμουν στον Έσπερο να ήταν μαζί μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ