Προμηθέας: Η ιδιαίτερη αφιέρωση του Αγραβάνη στον Κόμπε (pic)

Προμηθέας: Η ιδιαίτερη αφιέρωση του Αγραβάνη στον Κόμπε (pic)

Ο Έλληνας φόργουορντ τίμησε τη μνήμη του Κόμπε Μπράιαντ έχοντας γραμμένο στις κάλτσες του το «RIP MAMBA» και στα παπούτσια του το «RIP KOBE»

Ο Προμηθέας δεν είχε κάποιο πρόβλημα απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, τον οποίο και νίκησε με 20 πόντους στην Πάτρα. Βέβαια και οι δύο ομάδες, δεν ξέχασαν με την σειρά τους τον τεράστιο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 41 ετών από την ζωή, μετά από το τραγικό δυστύχημα την Καλιφόρνια.

Αρχικά, οι παίκτες του Ήφαιστου Λήμνου εμφανίστηκαν στην προθέρμανση και την παρουσίαση με warm-up που είχαν το 8 και το 24 και τ’ όνομα του Κόμπε τυπωμένο επάνω τους, για να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τον Θρύλο του ΝΒΑ.
Αυτός που… έκλεψε την παράσταση επί του θέματος ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο Έλληνας φόργουορντ επέλεξε ν’ αγωνιστεί έχοντας γραμμένο στις κάλτσες του το «RIP MAMBA» και στα παπούτσια του το «RIP KOBE». Μία ιδιαίτερη κίνηση, με τον Άγρα να τιμάω κατ’ αυτό τον τρόπο την μνήμη του σταρ των Λέικερς.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η μοίρα τα έφερε έτσι που λίγο πριν την λήξη της 1ης περιόδου το ταμπλό στο «Δημ. Τόφαλος» έγραψε 24-8, δηλαδή ουσιαστικά τα 2 νούμερα με τα οποία αγωνίστηκε ο αγαπημένος Κόμπε στους Λέικερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ