EKO All Star Game: Πάντα οι νέοι είναι και οι πιο ωραίοι (vid)

EKO All Star Game: Πάντα οι νέοι είναι και οι πιο ωραίοι (vid)

Με κορυφαίο τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, οι Rising Stars επικράτησαν των All Time Stars, με τους μικρούς να παίρνουν τη νίκη με 101-90 στα «Δύο Αοράκια».

Ο παλιός είναι αλλιώς λένε, όμως όπως και να έχει ο νέος θα είναι πάντα και πιο ωραίος. Και στην περίπτωση της μάχης ανάμεσα στους Αll Time Stars και στους Rising Stars για το All Star Game της Κρήτης, οι μικροί εμφανίστηκαν περισσότερο φρέσκοι και επικράτησαν με 101-90, κλείνοντας με πολύ ωραίο τρόπο την πρώτη μέρα της γιορτής του μπάσκετ.

Έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Νίκο Ρογκαβόπουλο με 26 πόντους και 6/8 τρίποντα, οι Rising Stars   νίκησαν άνετα απέναντι στις…. παλιοσειρές, οι οποίες είχαν στην σύνθεσή τους και τις Εβίνα Μάλτση και Στέλλα Καλτσίδου.

Οι All Time Stars ήταν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο δεκάλέπτο (25-31), όμως από εκεί και έπειτα μίλησαν τα… νιάτα, με τον χρόνο να είναι αμείλικτος και τα πόδια ιδιαίτερα βαριά για την επιστροφή στο ματς.
Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους και έδειξε στους μικρούς, πως όσα χρόνια και αν περάσουν, η τέχνη του λόου ποστ δεν ξεχνιέται με τίποτα.

Τα δεκάλεπτα: 25-31, 46-62, 66-82, 90-101

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ