ΝτεΆντρε Λίγκινς αντί Τόμισλαβ Πέτροβιτς στον Πανιώνιο

ΝτεΆντρε Λίγκινς αντί Τόμισλαβ Πέτροβιτς στον Πανιώνιο

Σε αλλαγή του Πέτροβιτς προχωρά ο Πανιώνιος, προκειμένου να… σώσει την κατηγορία. Είναι μια ανάσα από τον ΝτεΆντρε Λίγκινς.

Στον Πανιώνιο γνωρίζουν ότι η χρονιά κινδυνεύει να χαθεί, αλλά είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους, γι’ αυτό και προχωρούν σε άλλη μια αλλαγή, θέλοντας να ενισχύσουν το ρόστερ, να κυνηγήσουν τις νίκες που χρειάζονται, για να κρατηθούν στη «μεγάλη» κατηγορία. Ο Τόμισλαβ Πέτροβιτς δεν βοήθησε και πακετάρει τα πράγματά του, ενώ προ των πυλών είναι ο ΝτεΆντρε Λίγκινς, ένας παίκτης τον οποίο γνωρίσαμε από την παρουσία του στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Λίγκινς (γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 1988) είναι παιδί του Κεντάκι. Έγινε επιλογή στο ντραφτ από τους Ορλάντο Μάτζικ (το 2011). Στην παρουσία του στο ΝΒΑ έπαιξε εκτός από τους Μάτζικ στους Θάντερ, Χιτ, Καβαλίερς, Μάβερικς, Μπακς και Πέλικανς, έχοντας συμπαίκτες -μεταξύ άλλων- τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Αθλητικό γκαρντ, με έφεση στην άμυνα, παίζει με ενέργεια, έχει την εμπειρία, οπότε στη Νέα Σμύρνη θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις και να δώσει στην ομάδα αυτό που της λείπει, για να κυνηγήσουν 3-4 νίκες, ώστε να φτάσουν στο όριο των 9-10, που λογικά κρατά τους «κυανέρυθρους» στην Basket League. Από την άλλη δεν πρόκειται για κατ’ εξοχήν σκόρερ, αλλά για έναν παίκτη, ο οποίος διακρίνεται μέσα από την ομαδική δουλειά, άρα δεν είναι… θαυματοποιός. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, του ρόστερ του Πανιωνίου, αλλά και της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε.

Το καλό για τον Πανιώνιο είναι ότι αφενός υπάρχει η διακοπή, που βοηθά για να ενσωματωθεί (αρκεί να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών, ή ακόμα και ωρών) η μεταγραφή του), αφετέρου δεν χρειάζεται να μάθει τα… κατατόπια, καθώς έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, αν και το ρεπορτάζ λέει ότι υπάρχει πολύ καλή επαφή και πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε σημείο που δύσκολα χαλάει η μεταγραφή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ