Μήτογλου: «Ο Άρης… καίγεται για τη νίκη»

Μήτογλου: «Ο Άρης… καίγεται για τη νίκη»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού υποστήριξε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ότι πρέπει οι Πράσινοι να είναι συγκεντρωμένοι καθώς το συγκρότημα του Καμπερίδη θέλει το αποτέλεσμα για να έχει ελπίδες για την παραμονή.

Μπορεί πρωτάθλημα να μην έχουμε ελέω τελικού Κυπέλλου, όμως υπάρχει η εξ αναβολής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την Basket League. Ο Ντίνος Μήτογλου, στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε για αυτό το ματς και μίλησε για τις… παγίδες της αναμέτρησης.

Αναλυτικά ο Έλληνας φόργουορντ έγραψε: «Η αλήθεια είναι πως αυτή η διακοπή των υποχρεώσεών μας σε πρωτάθλημα και Euroleague καθώς και η παρουσία μας στο All Star Game αποτέλεσε μια ευχάριστη παρένθεση για εμάς. Χάρηκα πάρα πολύ που συμμετείχα στη γιορτή του μπάσκετ σε μια πόλη που λατρεύει το μπάσκετ και σε ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο χαμογελαστά πρόσωπα. Αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός του All Star Game.

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, όμως, επιστρέψαμε στους ρυθμούς της σκληρής δουλειάς εν όψει της κρίσιμης συνέχειας των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την επόμενη εβδομάδα η Euroleague ξεκινά και πάλι με ένα δύσκολο ματς απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Σήμερα ταξιδεύουμε για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Ο αντίπαλός μας «καίγεται» για τη νίκη προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, γεγονός που καθιστά τον αγώνα ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Επιβάλλεται να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος προκειμένου να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ